📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
poświęciłbym 100 Tusko-podobnych, żeby Lesilie przeżył choć rok dłużej
Facet mial zajebiste poczucie humoru
Szukałem tego na YouTube ostatnio i nie umiałem znaleźć. To scena bodajże ze "Ściąganego"?
pakicito napisał/a:
poświęciłbym 100 Tusko-podobnych, żeby Lesilie przeżył choć rok dłużej
Sto razy zero to nadal zero.
AmbiwalentnaSadystka napisał/a:
Sto razy zero to nadal zero.
Jakościowo tak, ale ilościowo nie
@up Pała z matmy czy po prostu jeszcze nie skończyłeś trzeciej klasy podstawówki?
Abaddon122 napisał/a:
@up Pała z matmy czy po prostu jeszcze nie skończyłeś trzeciej klasy podstawówki?
Wracaj do gimbazy uczyć się czytać ze zrozumieniem. Tusk jest jeden. 1*100=100
Cytat:
Szukałem tego na YouTube ostatnio i nie umiałem znaleźć. To scena bodajże ze "Ściąganego"?
A nie Naga Bron przypadkiem? Nie wiem, moge sie mylic.
Nawiasem mowiac, jak pomysle ze ostatni film napisany przez Davida Zuckera i Pata Profta to byl Straszny Film 5 to mnie ogarnia smutek.
Komedie z jego udziałem były ostro popierdolone. Za to je uwielbiałem, moim zdaniem były dużo lepsze niż taki Straszny Film czy też inne gówno tego typu
@up przeciez on gral w strasznym filmie tez.
Poświęciłbym 460 z Wiejskiej ,żeby Louis de Funès był dalej z nami...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów