Zakładam, że jakieś żółte mózgi to wymyśliły.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo oryginalna nazwa.. "Ona sika".. No kurwa szczyt kreatywności!
Problem z sikaniem na stojąco jest taki, że ile by nie strzepywał i tak ostatnie krople idą w ofierze gaciom. Ciekawość, czy kobietom by to nie przeszkadzało.
Po co jej to? Przecież ona ma kutasa. Nie ma kobiet bez kutasa.
bubr32 napisał/a:
Po co jej to? Przecież ona ma kutasa. Nie ma kobiet bez kutasa.
Nie rezygnuj, znajdziesz w koncu ta bez!
Spójrzcie na wielofunkcyjność tego urządzenia. Jak nie do sikania, to pucharek na srakę ala 2 Girls 1 Cup w sam raz!
uszatok napisał/a:
Bardzo oryginalna nazwa.. "Ona sika".. No kurwa szczyt kreatywności!
Szczyt przejawił się właśnie w nieznajomości języka angielskiego. PEE to znaczy sikać, a nie WEE(maleńki,drobny).
To francuski wynalazek, na początku internetu były zdjęcia reklamowe z takim bajerkiem tylko papierowym.
Jackyll napisał/a:
Szczyt przejawił się właśnie w nieznajomości języka angielskiego. PEE to znaczy sikać, a nie WEE(maleńki,drobny).
no i jesteś w błędzie, bo akurat dzieciaki też używaja zwrotu "I need wee wee"
no ale przecież powinineś to wiedzieć skoro znasz angielski
jakiś czas temu był pomysł wyposażenia w to urządzenie brytyjskich policjantek... nie wiem co z tego wyszło...
to jest genialne! Kilku kolesi z sadola powinno się w to zaopatrzyć
Tak, wymyślił to żółty mózg Kiedyś widziałem zdjęcie urządzenia z opisem po japońsku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów