📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niby jakiś tam pomysł jest , okej. Ale kurwa jak leniwym trzeba być żeby skonstruować urządzenie do składania koszulek nosz kurwa
niedługo zaczniemy wymyślać urządzenia które zaczną podcierać nam dupę po sraniu... Im dalej brniemy ku przyszłości tym stajemy się coraz to bardziej ułomni
niedługo zaczniemy wymyślać urządzenia które zaczną podcierać nam dupę po sraniu... Im dalej brniemy ku przyszłości tym stajemy się coraz to bardziej ułomni
przypomina mi sie tekst: ja to jestem tak leniwy ze chetnie kupilbym sobie respirator zeby za mnie oddychal
jakby kładła koszulkę odwrotnie to nie musiałaby jej odkręcać potem ;<
Ja jebie,gadget dla ulungów,może jeszcze wymyśla przyrząd do nalewania wody do czajnika.
@Vicious111 a co Ty myślisz że w takiej Japonii to się samemu podcierasz? jeszcze Ci deska podgrzeje tyłek żeby Ci ciepło było.
Odnośnie lenistwa, jakby kładł koszulkę rękawami do dołu, to nie musiałby potem całości obracać Zawsze trochę lżej
moja kobieta właśnie dostała eksmisje z domu
tak ale to jest zrobione z mainstorma ktory kosztuje +/- 1 Tysiac złotych
Irasmatick napisał/a:
moja kobieta właśnie dostała eksmisje z domu
ja tam wolalbym skladac koszulki samemu niz zyc bez prawej ręki
Cytat:
niby jakiś tam pomysł jest , okej. Ale k***a jak leniwym trzeba być żeby skonstruować urządzenie do składania koszulek nosz k***a
Napisał gość siedzący przy komputerze.
Sądzę, że twórca tego filmu niebawem nas zaszczyci filmem o urządzeniu, które też za niego wyprasuje, bo koszulki w chuj wymięte ;D
Wydaję mi się że więcej wysiłku pochłonie skonstruowanie takiej maszyny, trzeba także mieć takie lego żeby móc takową maszynę wprowadzić w ruch. Trzeba mieć także karton odpowiednich wymiarów i taśmę którą jak w końcu w domu znajdziemy, to prędzej czy później zaniechamy działań ponieważ początku taśmy takowej nigdzie nie będzie
I tak wieszam
I tak wieszam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów