📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:27
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kretyn-motorkowiec przejechał na czerwonym. Niech ginie.
Dlaczego uważasz że na czerwonym? To nie było bezkolizyjne skrzyżowanie, motorek miał również zielone.
@Sabbastian
Z tym trollem się nie dyskutuje. A dla fantastico leci piwko za samego "zajeżdżacza". Cały czas w formie, jebaniutki:)
Z tym trollem się nie dyskutuje. A dla fantastico leci piwko za samego "zajeżdżacza". Cały czas w formie, jebaniutki:)
Loaloa napisał/a:
Kretyn-motorkowiec przejechał na czerwonym. Niech ginie.
Tobie to chyba kanapki w szkole zabierali
up - byl post zeby go wyjebac z forum, ale ja jestem przeciw. Ten pasozyt daje ogromne pole do popisu sadolowej braci, mozna pieknie po nim pojechac i zgarnac mase piwek - on to czyta i pewnie zlewa na poczatku, bo jestesmy tylko "cebularzami", ale gleboko w srodku jest urazony i pewnie poplakuje od czasu do czasu.
Tak był przejęty patrzeniem w lusterka, z uwagi na motocykle, że do przodu nie spojrzał
Popierwsze to jest ruch lewostronny wiec motocyklista miał pierszeństwo
zajeżdzacz mocno został przydzwoniony
Motocykl tak jak samochód gościa z kamerką mieli zielone i mieli pierwszeństwo.
Facet skręcający w prawo również miał zielone i mógł dokonać tego manewru o ile nie spowoduje to zagrożenia czy też kolizji z innymi uczestnikami ruchu ( patrz nikt nie zapierdala z naprzeciwka). A że debil albo się zagapił albo nie zna przepisów to się skończyło jak się skończyło. Szkoda że motocyklista wyszedł na tym o wiele wiele gorzej niż palant w samochodzie który co najwyżej będzie biadolił w sądzie że blacharka mu zeżre trzy wypłaty :v
Facet skręcający w prawo również miał zielone i mógł dokonać tego manewru o ile nie spowoduje to zagrożenia czy też kolizji z innymi uczestnikami ruchu ( patrz nikt nie zapierdala z naprzeciwka). A że debil albo się zagapił albo nie zna przepisów to się skończyło jak się skończyło. Szkoda że motocyklista wyszedł na tym o wiele wiele gorzej niż palant w samochodzie który co najwyżej będzie biadolił w sądzie że blacharka mu zeżre trzy wypłaty :v
Cytat:
Ten pasozyt daje ogromne pole do popisu sadolowej braci, mozna pieknie po nim pojechac
Można, ale do tego trzeba mieć jakiś rozum i umiejętność konstruowania poprawmych zdań w, było nie było, waszym ojczystym języku. Niestety wy tego nie potraficie, więc w waszym przypadku - nie można.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów