📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeszcze szybciej mogła jechać na tej hulajnodze
O kurwa ! 100% mały sadol rośnie
Dzieciaki to są niezniszczalne, dorosłego po takim zderzeniu karetka by zbierała
Idę do pokoju zobaczyć czy to nie moja córka XDDD
Rano zabiorę jej hulajnogę i sprzedam ją w lombardzie i chuj. Niech siedzi w domu przy komputrze ;p
Rano zabiorę jej hulajnogę i sprzedam ją w lombardzie i chuj. Niech siedzi w domu przy komputrze ;p
Bohen666 napisał/a:
Parking to nie jest chyba najlepsze miejsce na plac zabaw
szkoda że teraz dzieci to niedługo to się będą bawić ale chyba w betonie bo palców zabaw co raz mniej xD
Bohen666 napisał/a:
Parking to nie jest chyba najlepsze miejsce na plac zabaw
Ja miałem tylko parking do zabawy, który dopiero po 16:00 robił się pusty i zamieniał w boisko (witamy w centrum), oraz parę płaczących wierzb z których robiło się huśtawki i parę drzew i krzaków spełniających funkcję tzw. bazy. IMO autem zapierdalał, bo czuł się jak u siebie, a trzeba pamiętać że bloki to wylęgarnia bawiących się dzieci gdzie popadnie. Kierowniczy debil bez wyobraźni i tyle, zabrać prawko spalić i po problemie, nie dawać więcej, skoro nie posiada zdolności "myślenie" nie wspominając o DLC "logiczne".
to tak kurwa jest jak się babie pozwala zamiast od małego do kuchni i do garów przyzwyczajać, a tu nie kurwa, jakaś emancypacja, jakieś hulajnogi. Chcesz się kurwa emancypować to programuj pralkę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów