Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O k🤬a ! 100% mały sadol rośnie

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Chłopaszek biegł ostrzeć że ona ma cipę więc jeździć nie potrafi... Piwo dla młodego! Oczywiście jak dorośnie

Dla takich momentów są montowane kamery a nie nagrywanie r🤬ających się ludzi na plaży

Dzieciaki to są niezniszczalne, dorosłego po takim zderzeniu karetka by zbierała

Idę do pokoju zobaczyć czy to nie moja córka XDDD
Rano zabiorę jej hulajnogę i sprzedam ją w lombardzie i c🤬j.
Niech siedzi w domu przy komputrze ;p
Rano zabiorę jej hulajnogę i sprzedam ją w lombardzie i c🤬j.

Bohen666 napisał/a:
Parking to nie jest chyba najlepsze miejsce na plac zabaw
szkoda że teraz dzieci to niedługo to się będą bawić ale chyba w betonie bo palców zabaw co raz mniej xD
Bohen666 napisał/a:
Parking to nie jest chyba najlepsze miejsce na plac zabaw
Ja miałem tylko parking do zabawy, który dopiero po 16:00 robił się pusty i zamieniał w boisko (witamy w centrum), oraz parę płaczących wierzb z których robiło się huśtawki i parę drzew i krzaków spełniających funkcję tzw. bazy. IMO autem zap🤬lał, bo czuł się jak u siebie, a trzeba pamiętać że bloki to wylęgarnia bawiących się dzieci gdzie popadnie. Kierowniczy debil bez wyobraźni i tyle, zabrać prawko spalić i po problemie, nie dawać więcej, skoro nie posiada zdolności "myślenie" nie wspominając o DLC "logiczne".
to tak k🤬a jest jak się babie pozwala zamiast od małego do kuchni i do garów przyzwyczajać, a tu nie k🤬a, jakaś emancypacja, jakieś hulajnogi. Chcesz się k🤬a emancypować to programuj pralkę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie