Daleko pewnie nie uciekł
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wszedł do sklepu, porozglądał się kilkanaście sekund i dopiero założył kominiarkę no kurwa geniusz po prostu!
Chłopak był niezdecydowany i tyle. Dobra co ja piszę- debil po prostu a nie złodziej, i jakiego wyrafinowanego sprzętu używał.
Może się dopiero uczy i to jego pierwsza kradzież, jak to się mówi, nie od razu Rzym zbudowano. Wiec jak go nie złapali jakimś cudem, to może następnym razem mózg weźmie na rozbój ze sobą a nie zostawi za drzwiami, no i może kiedyś się wyrobi w tym fachu. Ćwiczenie czyni mistrza:)
Na końcu chuj z ochrony spacerkiem... ważne ze płacą, resztę ma w dupie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów