18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
benzedrine 2014-08-04, 19:59 1
kurwa kłapouchy był moją ulubioną postacią
Zgłoś
macieju666 2014-08-04, 21:35 58
Z Kłapouchego był taki emo, że jakby przerobić go na salami to samo by się cięło na plastry.
Zgłoś
a................m 2014-08-05, 1:50 2
kłapołuchy to wiecznego zwała ma. jak przyjaciele do niego przychodzili to nie wiedzial czy z nimi rozmawia czy leci w kosmos
Zgłoś
strzelec_ 2014-08-05, 8:55 11
Kubuś - ćpun uzależniony od miodu, niski iloraz inteligencji.
Tygrysek - ADHD, skłonności do ryzyka
Prosiaczek - stany lękowe, mania prześladowcza
Królik - pedant i samotnik
Osiołek - permanentna dystemia, depresja
Maleństwo - nadpobudliwość, wychowywany w rozbitej rodzinie, niepokojące towarzystwo
Krzyś - schizofrenik, rozmawia ze zwierzętami

Kiedyś to były dobre bajki:D
Zgłoś
VanSheng 2014-08-05, 11:08 2
Skurczybyk ma głos jak optimus prime
Zgłoś
Curvatura 2014-08-05, 11:40
Tak mi się przypomniała polska wersja:

zlomowisko6.republika.pl/kubus.html

UWAGA, TRZEBA UMIEĆ CZYTAĆ!!!
Zgłoś
Voodoo96 2014-08-05, 17:28
Kłapołuch ma głos jak optimus prime
Zgłoś
gmol 2014-08-05, 21:43
myślałem że gwóźdź w dupala to najgorsze co go może spotkać
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów