Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mógł podskoczyć, skoczyć w otwarte drzwi, cokolwiek mógł zrobić. Był w przenieciekawym położeniu, a on zasłonił się ręką.Równie dobrze mógł oczy przecierać ze zdumienia
Mógł też nie wychodzić z domu całe życie i pierdolnąć na zawał. W takiej sytuacji nie masz zbyt wiele czasu na reakcję.
Mógł podskoczyć, skoczyć w otwarte drzwi, cokolwiek mógł zrobić. Był w przenieciekawym położeniu, a on zasłonił się ręką.Równie dobrze mógł oczy przecierać ze zdumienia
Ta jeszcze mógł zagrać w szachy ze sprzedającym w sklepie
Nie sądzę żeby ktokolwiek zareagował, to były ułamki sekund w których analizował co się dzieje, a nie gdzie uskoczyc. Przy takim jebnięciu nie zdziwi mnie jego śmierć
Jeszcze centralnie w róg przygniotło gościa.
Osz kurde ja pierole K.O.
Masakra
Lekarzem nie jestem ale myślę, że miednica poszła w pizdu.
Ale za to na elewacji nawet nie ma draśnięcia.
Nie sądzę żeby ktokolwiek zareagował, to były ułamki sekund w których analizował co się dzieje, a nie gdzie uskoczyc. Przy takim jebnięciu nie zdziwi mnie jego śmierć
Ryzyko zgonu w przypadku złamania miednicy sięga nawet 50%.
Mógł też nie wychodzić z domu całe życie i pierdolnąć na zawał. W takiej sytuacji nie masz zbyt wiele czasu na reakcję.
Strach wziął górę.
Pierdolenie...
Faktycznie jakby stał 0,5m w swoje prawo to pewnie wleciałby do sklepu z mniejszymi obrażeniami. Ale tutaj po prostu miał pecha. Miednicę to chyba mu na 2 części przerwało.
Ergo, smutne wywody o tym, że "mógł podskoczyć" są niczym więcej jak tylko pierdoleniem znad klawiatury przy czwartym żuberku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów