📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa to nasz rodak "jest okej, jest okej" a on do niego po hiszpańsku
Moment w którym uświadamiasz sobie, że jesteś taką porażką, że nawet zabić się nie umiesz, więc prosisz pieska o pomoc
dzako2 napisał/a:
"its okay, its okay" słychać i widać że to latynos
dime que pasó señor - powiedz co się stało
cómo te cortaste? - jak sie zraniłeś?
tengo que ayudarte - muszę ci pomóc
dónde está el cuchillo? - gdzie jest nóż?
Dla tych co nie ogarniają "meksykańskiego"
😉
cómo te cortaste? - jak sie zraniłeś?
tengo que ayudarte - muszę ci pomóc
dónde está el cuchillo? - gdzie jest nóż?
Dla tych co nie ogarniają "meksykańskiego"
😉
dzako2 napisał/a:
Chyba w Twojej wiosce nazywają rodaków Geronimo
47-year-old Espiridion Geronimo Leyva-Solis, a resident of Riverside
Gość samobója jebnął (albo chciał jebnąć - bo nie wiem jaki był jego efekt). Po co inaczej miałby lecieć z nożem na uzbrojonego policjanta po tym jak sobie żyły próbował podciąć?
To nie pojeb, to tchórz zwykły - sam nie umiał się zajebać, to zniszczył komuś życie.
To nie pojeb, to tchórz zwykły - sam nie umiał się zajebać, to zniszczył komuś życie.
Zaprzysiężony napisał/a:
Chyba w Twojej wiosce nazywają rodaków Geronimo
47-year-old Espiridion Geronimo Leyva-Solis, a resident of Riverside
Już chciałam się wymądrzać że to apacz, ale wpierw sprawdziłam w Wikipedii — czytam a paczę że apacze to Meksyk i mały kawałek Stanów. Czyli że Geronimo mówi dziś po meksykańsku się zgadza, jest u siebie.
Ale niespodziewajka - mex po prostu chciał się zabić.
Amerykańska policja zawsze pomocna
Amerykańska policja zawsze pomocna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów