📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
Pierwszy filmik: 01:03 - od kiedy dresy słuchają Disturbed?
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
brawo za 'pokazanie' rejestracji ;d
nie wczuliście się w klimat po prostu... wam to kurwa dogodzić się nie da
""9. "to jest sadistic tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie bo sadyzm to NIE JEST brak szacunku, kultury i elementarnej wiedzy ortograficznej a z tym niektórzy sobie lubią ten portal utożsamiać
Zastanawiam się ile lat mają użytkownicy sadistica, że nawet raz nikt nie wspomniał o Z.F. Skurcz. Ale mam nadzieję, że robię z siebie Kapitana Obwiesia bo nikt inny wcześniej nie chciał. Wtórne ździebko i o wiele słabsze od oryginału.
Nie wiem czemu ,ale w 3 filmiku na początku jak wyjmują tego kolesia z bagażnika baleron ma głos jak Testo Przysluchajcie się..
choć to mało "sadystyczne" to szacun dla chłopaków !! super, że im się chciało - i nie chodzi o poziom tekstów czy realizacji - po prostu zamiast żłopać browara w zasranym kącie robią coś fajnego ! czekam na więcej
Rzeczywiście coś kurewsko męczącego podnosić samą rurkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów