Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
normalnie ode mnie dostał by z glana-ja wszystkich toleruje- ale kurwa rasistów nienawidze
badz tolerancyjny dla ich nietolerancji!
wyznaj zasadze, ze do poki niekt nie wpieprza sie Tobie na sile w zycie to nie jest grozny... akurat rasistow mniej sie w zycie wpierdziela niz katoli czy pedalow
a skoro przyszedl klient do pralni i zostal wyrzucony - coz bywa, nie zarobia, skoro pieniadze mu smierdza, jak przyjdzie wiekszy kryzys, bedzie prosil o jakichkolwiek klientow
badz tolerancyjny dla ich nietolerancji!
wyznaj zasadze, ze do poki niekt nie wpieprza sie Tobie na sile w zycie to nie jest grozny... akurat rasistow mniej sie w zycie wpierdziela niz katoli czy pedalow
a skoro przyszedl klient do pralni i zostal wyrzucony - coz bywa, nie zarobia, skoro pieniadze mu smierdza, jak przyjdzie wiekszy kryzys, bedzie prosil o jakichkolwiek klientow
Weź nie pierdol! Tobie jakby ktoś wjebał do pracy i zaczął pierdolić jaki to jesteś gruby, brzydki że śmierdzisz moczem i starymi ludźmi, to oczywiście byś nie zareagował tylko obsłużył go i zarobił te 5zł. Tak?
Weź nie pierdol! Tobie jakby ktoś wjebał do pracy i zaczął pierdolić jaki to jesteś gruby, brzydki że śmierdzisz moczem i starymi ludźmi, to oczywiście byś nie zareagował tylko obsłużył go i zarobił te 5zł. Tak?
sa sposoby na obsluge takich klientow by zarobic i dac mu do zrozumienia ze mimo tego co mi wytyka to on jest idiota... wiec nie trzeba od razu z siebei robic deila i napierdalac ludzi tylko wystarczy uzyc mozgu
genialne, może facet jest chamem ale uśmiałam się.
http://blackplanet.byethost31.com/
Jeśli tak kochacie czarnuchów to macie stronkę Black Power.
byliby bardziej przekonujący, że mają jakąś przewagę intelektualną nad czarnymi, gdyby poznali podstawy ortografii..
byliby bardziej przekonujący, że mają jakąś przewagę intelektualną nad czarnymi, gdyby poznali podstawy ortografii..
Ty za to udowadniasz równość intelektualną z murzynami. Stronka ta jest prowadzona z perspektywy murzyna i te wszechobecne błędy i ironia są celowe.
normalnie ode mnie dostał by z glana-ja wszystkich toleruje- ale kurwa rasistów nienawidze
Dlaczego w wypowiedziach tzw."tolerancyjnych" nie ma ani śladu logiki? Przeczytaj ze 20 razy coś napisał ,może coś Ci się rozjaśni kakarotto.
Jane ,że nienawidzisz rasistów ,ale jakby Ci zaczął nygus się dobierać do Twojej antifiarskiej zaćpanej dziewczyny ,to byś ,żeby nie zostać nazwanym rasistą jeszcze mu ją przytrzymał. Z resztą sama by chętnie dała antyfaszystki słyną z tego ,że wolą umrzeć -dosłownie- dając murzynowi ,niż zostać przez takie byle co nazwaną rasistką.
[ Komentarz dodany przez: Scarlet: 2010-11-28, 14:31 ]
cool story
[ Komentarz dodany przez: Scarlet: 2010-11-28, 14:31 ]
cool story
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów