18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
głodny_toster 2022-08-17, 0:31 7
Ucięte w najlepszym momencie...Kamerzysta do utylizacji razem z oficerem.
Zgłoś
luxpiotr 2022-08-17, 1:27 2
Chyba chcą go zjeść
Zgłoś
Sayoko 2022-08-17, 2:01 55
Ja pierdole niczym malpy wypuszczone z klatek... I na chuj tam idzie jakąś ponoć humanitarna zrzucić atom I zrobić dobry uczynek światu.
Zgłoś
PabloSkills 2022-08-17, 2:37
Dzień dobry! Chciałem wam powiedzieć, że jestem waszym nowym szeryfem!
Zgłoś
Majomir 2022-08-17, 7:15 5
Sayoko napisał/a:

Ja pierdole niczym malpy wypuszczone z klatek... I na chuj tam idzie jakąś ponoć humanitarna zrzucić atom I zrobić dobry uczynek światu.

Kolego wystarczyło by zwykłe zapomnienie a zjedli by się sami
Zgłoś
Hetman_Wielki 2022-08-17, 8:20 3
Psychologia tłumu jest zawsze zabójcza, bo bezkarna i udzielająca sie innym, zawsze znajdzie sie wiecej odwaznych niz na solowce...

Szkoda psa, bo co trwoga to do niech biegna po pomoc..... a tu bydlo sie zeszmacilo... grrrr
Kazdego złapac i kula w glupi LEB
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2022-08-17, 8:50 9
Hetman_Wielki napisał/a:

Szkoda psa, bo co trwoga to do niech biegna po pomoc.....

Psów przestało być szkoda w momencie wystawienia pierwszego mandatu za brak maseczki i zrobienie z siebie dla kaczorowego cwela prywatnej ochrony na żolibożu. Płacę na nich podatki i są jak dupa od srania na moje zawołanie, ale szacunku żadnego, może kiedyś będzie dozwolone plucie im w ryj za ich czyny. Policja to instytytujca służąca poczuciu bezpieczeńśtwa obywateli przez swoją skuteczność i profesjonalizm. Obecnie to instytucja złodziejaszków wykradających ciężko zarobione pieniądze pod byle pretekstem nie dająca poczucia bezpieczeństwa. Silni dla słabych, słabi dla silnych.
Zgłoś
AndrzejDuda 2022-08-17, 8:55
ale kongo
Zgłoś
mianas 2022-08-17, 9:04 1
AndrzejDuda napisał/a:

ale kongo

Co ty płacisz biedaku , na pampersa cała ulica ci pomaga.
Zgłoś
AndrzejDuda 2022-08-17, 9:15 2
mianas napisał/a:

Co ty płacisz biedaku , na pampersa cała ulica ci pomaga.

wyciągnij już tego siusiaka z buzi bo przysłania ci klawiaturę
Zgłoś
Joachim 2022-08-17, 10:27 3
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:

Psów przestało być szkoda w momencie wystawienia pierwszego mandatu za brak maseczki i zrobienie z siebie dla kaczorowego cwela prywatnej ochrony na żolibożu.

Film o murzynach a ten o Kaczyńskim
Możesz znaleźć sobie jakieś forum, dla frustratów politycznych i nie śmiecić tutaj?

Zgłoś
Yolanda 2022-08-17, 10:42
"Planeta małp - śmierć Cezara"
Zgłoś
panar3 2022-08-17, 10:52
Czrnuchy, psy, no ZOO kurwasz mać. Tylko mało kto rozumie, że czarny to nie uznaje "autorytetu władzy" reprezentowanej przez sprzedajne policyjne kurwy. Im jest obojętne byle były zapewnione podstawowe potrzeby życiowe. Afryka panie, nie spedalona jEwropa gdzie psiarnia bezkarna jest.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2022-08-17, 10:58 1
Stanowczo protestuję przeciwko obrażaniu małp i innych zwierząt!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem