📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Po opisie myślałem: ,,Nie no, kurwa, jakiś gimbus założył nowe konto i napierdala w Sadola gównem.,, Patrzę, a to Prącie napierdala! Sam se kurwa obserwuj męskie dupy! Jeszcze kurwa te srake widac na miniaturce, zanim sie odpali filmik. Od razu wiadomo, o co biega. Wiec na chuj mam ogladac te dupe,pedale jebany?
Jebany posoka mu pociekła po rajstopach
A skąd wiesz ze nie usiadł na jakiejś plamie na ławce po soku czy coli?
sam sobie obserwuj
Po opisie myślałem: ,,Nie no, k***a, jakiś gimbus założył nowe konto i napie**ala w Sadola gównem.,, Patrzę, a to Prącie napie**ala! Sam se k***a obserwuj męskie dupy! Jeszcze k***a te srake widac na miniaturce, zanim sie odpali filmik. Od razu wiadomo, o co biega. Wiec na ch*j mam ogladac te dupe,pedale j***ny?
Podobnie zareagował kumpel gdy wyszło, że jest gejem. Sadol Cię z tego niestety nie wyleczy, ba, jeszcze zgłębi Twoje fantazje, poszukaj króliczka wielkanocnego
Rozjebie napisał/a:
A skąd wiesz ze nie usiadł na jakiejś plamie na ławce po soku czy coli?
A co ty tak tego obsrańca bronisz...? Może to ty go zapinałeś od tylca, co...? Przyznaj się
Ktoś chyba dzisiaj nie porucha....
Niestety, ale tego się nie rozchodzi
Materiał rzeczywiście gówniany i w przenośni i dosłownie
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
A co ty tak tego obsrańca bronisz...? Może to ty go zapinałeś od tylca, co...? Przyznaj się
Hmm, moje pierwsze skojarzenie po obejrzeniu to plama po coli, a twoje zapinanie od tylca. Rzucam uno reverse card odnośnie przyznawania się
tak się właśnie kończy pedalenie, na 100% pedał, tak ma rozjebane zwieracze już że dupsko kału mu nie trzyma, i popuszcza ,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów