Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież jeszcze nie użył jego siostry to o co chodzi
Tak, kurwa, lepiej żeby dziecko miało traumę do końca życia i dopiero działać? Nie! takie problemy trzeba zdusić w zarodku.
Niezłe niedojebanie. W jednym ze stanów jeszcze do niedawna legalne było małżeństwo z 12-latką, a tu jakiś długowłosy pedał atakuje gostka za sam zamiar spotkania z 14-letnim próchnem. Dramat kurwa.
Ty kurwa jesteś jakiś pierdolnięty? Byś miał wyjebane gdyby twoje dziecko umawiało sie z typem co ma 30 lat albo 25?xD pierdolnij sie w łeb.
Po co go bił ? Nie łatwiej podlać szkalnką benzyny i podpalić ?
Dramat to Twoj zjebany łeb . Spaliłbym Cie zarem z tym pedofilem .
gówno byś zrobił cioto zza tej klawiaturki
za 14stkę i 11 miesięcy wpierdol przy oklaskach publiki a 15stkę w dniu urodzin można walić z dupy do ust.... Już nie ten wiek żeby mnie interesowały tak młode panienki, ale te przepisy są z dupy wzęte
w Polsce pamietam jeszcze na lekcji PO ze bylo to 16 i 1 dzien, cos sie zmienilo?
szybkie googlowanie, i masz racje
Niezłe niedojebanie. W jednym ze stanów jeszcze do niedawna legalne było małżeństwo z 12-latką, a tu jakiś długowłosy pedał atakuje gostka za sam zamiar spotkania z 14-letnim próchnem. Dramat kurwa.
Masz racje a w ogole to Mikke twierdzi, że seks 8 latki jest ok bo przecież niektore już mają owulacje w tym wieku wiec natura mowi LEĆ!
a poza tym jest euro possłem wiec pewnie ma racje bo jak inaczej byłby euro posłem?
Masz racje a w ogole to Mikke twierdzi, że seks 8 latki jest ok bo przecież niektore już mają owulacje w tym wieku wiec natura mowi LEĆ!
a poza tym jest euro possłem wiec pewnie ma racje bo jak inaczej byłby euro posłem?
A co mnie obchodzi jakiś twój mikke. Chcesz się podpierać opinią jakichś oszołomów, twoja sprawa, ale nie wmawiaj mi, że posuwanie 8-latki jest ok. Według mnie to już lekko podchodzi pod pedofilię, ja bym nie ruchał.
Gdybym miał siostrę, to na miejscu tego brata zachowałbym się tak samo
za 14stkę i 11 miesięcy wpierdol przy oklaskach publiki a 15stkę w dniu urodzin można walić z dupy do ust.... Już nie ten wiek żeby mnie interesowały tak młode panienki, ale te przepisy są z dupy wzęte
Przedstawiłeś problem, skrytykowałeś mentorskim tonem rozwiązanie. Zakładam zatem, że masz lepszy pomysł?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów