📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No to teraz zasadnicze pytanie, czy ktoś pisał za tą czternastkę żeby gościa napalić, czy braciszek wparował dopiero jak coś się kroiło. To istotne, bo jak pierwsza opcja, to mocniejsze skopanie gościa niestety nie spotka się z uznaniem sądu.
Niezłe niedojebanie. W jednym ze stanów jeszcze do niedawna legalne było małżeństwo z 12-latką, a tu jakiś długowłosy pedał atakuje gostka za sam zamiar spotkania z 14-letnim próchnem. Dramat kurwa.
Brat coś chyba ćwiczył bo ładnie te ścierwo o glebę rzucił. Jeśli na prawdę winny pedo to ten wpierdol trochę za słaby.
Szkoda że ci nasi łowcy pedofilów nie mają jakiejś sekcji która jeździ i napierdala.
deadwiking napisał/a:
Szkoda że ci nasi łowcy pedofilów nie mają jakiejś sekcji która jeździ i napierdala.
albo że nie mają przepustki do Watykanu, racja? hehehehe
za 14stkę i 11 miesięcy wpierdol przy oklaskach publiki a 15stkę w dniu urodzin można walić z dupy do ust.... Już nie ten wiek żeby mnie interesowały tak młode panienki, ale te przepisy są z dupy wzęte
Ale takiego się nie wypuszcza. Teraz będzie ostrożniejszy, ale dalej będzie jebanym zwyrolem na wolności.
Nie ma piwa
Nie ma piwa
Po co go bił ? Nie łatwiej podlać szkalnką benzyny i podpalić ?
Dramat to Twoj zjebany łeb . Spaliłbym Cie zarem z tym pedofilem .
HenrykS. napisał/a:
Niezłe niedojebanie. W jednym ze stanów jeszcze do niedawna legalne było małżeństwo z 12-latką, a tu jakiś długowłosy pedał atakuje gostka za sam zamiar spotkania z 14-letnim próchnem. Dramat kurwa.
Dramat to Twoj zjebany łeb . Spaliłbym Cie zarem z tym pedofilem .
nowynick napisał/a:
Już nie ten wiek żeby mnie interesowały tak młode panienki
Jeszcze nie ten wiek
Beat the cunt and string him up like the good old days!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów