Rzadki i ciekawy materiał z przygotowań do filmu Rocky.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Znając historię Sly'a (i jego psa ) i tego filmu - zajebisty materiał. Dzięki - piwo poszło.
Ja pierdzielę, Bodziek93. Sesja się zbliża, a ja muszę teraz obejrzeć Rocky'ego przez Ciebie. W sumie i tak nie będzie to czas stracony
Co się przejmujesz... i tak będziesz bezrobotny
żartujesz...?
Sam się zastanawiam gdzie ja żem się uchował ... Jest aż 6 części jednak :O download załączony
Akurat w 6 części chwilami bili się naprawdę, a Stallone stracił przytomność parę razy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów