📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Good job mr Karcher.
Zjadlbym sobie swierzynke
Essent napisał/a:
Sam oprawiałem świnkę , woda gorąca i skrobanie nożem.Teraz karcherem robią, wynalazcy jebane
Po prostu postęp.... Poszli krok dalej zamiast jebać się 3h nożem to 5min karcherem i tyle
Kurla tyle czasu zmarnowane na skrzybanie nożem a karcher w garażu stał
Połowa gier bazuje na przemocy, połowa filmów fabularnych to przemoc, ale jak zabijają świniaka na wsi w celu skonsumowania go to lewacy nazywaja ich sadystami.
No dobre chłopaki myjom świnkę przed grillem jak by się pokazała taka ujebana?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów