📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebani już się z niczym nie kryją
Wy to chyba już nie pamiętacie jak trzeba czytać komunikaty tamtej władzy. To coś jak Urban, który uspakajał strajkujących mówiąc, że w tym roku nie są przewidziane podwyżki cen żywności (w grudniu kurwa to powiedział ). Tak samo tutaj, owszem będą wisieć winogrona (jak już wywieszają kogo trzeba)
Wywieszą czy nie wywieszą... Prawaków czy lewaków... Jeden huj. Najśmieszniejsze i najsmutniejsze zarazem jest to, że świnie przy korycie są i będą póki naród jest lub będzie ogłupiony ideologią czy to z prawa czy z lewa... Smutne to wszystko jak 70- letnia pizda... Człowiek chce godnie zarabiać własnymi rękoma, a Ci pierdolą coś o Chrystusie,Aborcji i Tolerancji... Naród najpierw wybiera, a potem wiesza, czyli suma sumarum przyznaje sie do głupoty, tak swojej jak i systemu... Wiem odszedłem od tematu, wzięło mnie na przemyślenia jak zobaczyłem te szubienice
Why no both?
Nie widzę problemu żeby rosły winogrona i sobie ktoś podyndał
Nie widzę problemu żeby rosły winogrona i sobie ktoś podyndał
up@ racja, a jak jego ostatnim życzeniem będą winogrona to sobie narwie prosto z krzaka
A na drzewach, zamiast liści,
będą wisieć komusniści!
i faszyści i filateliści i licaliści..
Cholera. Jak dojdę do włądzy to wszyscy będą wisieć!
będą wisieć komusniści!
i faszyści i filateliści i licaliści..
Cholera. Jak dojdę do włądzy to wszyscy będą wisieć!
Velture napisał/a:
Polska lewica pewnie już sra po nogach
Ale moskwa to nie Polska... Jeszcze...
heh będą ciapatych wieszać
putin ma plan, bo skończyły się parasole z trucizną i herbatka z izotopem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów