📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polska lewica pewnie już sra po nogach
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Wy to chyba już nie pamiętacie jak trzeba czytać komunikaty tamtej władzy. To coś jak Urban, który uspakajał strajkujących mówiąc, że w tym roku nie są przewidziane podwyżki cen żywności (w grudniu k🤬a to powiedział
). Tak samo tutaj, owszem będą wisieć winogrona (jak już wywieszają kogo trzeba)

Wywieszą czy nie wywieszą... Prawaków czy lewaków... Jeden h🤬j. Najśmieszniejsze i najsmutniejsze zarazem jest to, że świnie przy korycie są i będą póki naród jest lub będzie ogłupiony ideologią czy to z prawa czy z lewa... Smutne to wszystko jak 70- letnia p🤬da... Człowiek chce godnie zarabiać własnymi rękoma, a Ci p🤬lą coś o Chrystusie,Aborcji i Tolerancji... Naród najpierw wybiera, a potem wiesza, czyli suma sumarum przyznaje sie do głupoty, tak swojej jak i systemu... Wiem odszedłem od tematu, wzięło mnie na przemyślenia jak zobaczyłem te szubienice

Why no both?
Nie widzę problemu żeby rosły winogrona i sobie ktoś podyndał
Nie widzę problemu żeby rosły winogrona i sobie ktoś podyndał
up@ racja, a jak jego ostatnim życzeniem będą winogrona to sobie narwie prosto z krzaka
A na drzewach, zamiast liści,
będą wisieć komusniści!
i faszyści i filateliści i licaliści..
Cholera. Jak dojdę do włądzy to wszyscy będą wisieć!
będą wisieć komusniści!
i faszyści i filateliści i licaliści..
Cholera. Jak dojdę do włądzy to wszyscy będą wisieć!
Velture napisał/a:
Polska lewica pewnie już sra po nogach
![]()
Ale moskwa to nie Polska... Jeszcze...

I to jest pomysł! Powinniśmy zasadzić winogrona na wiejskiej!

putin ma plan, bo skończyły się parasole z trucizną i herbatka z izotopem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie