Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
żmij 2017-05-04, 14:14 8
Historia lubi się powtarzać.

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
~Velture 2017-05-04, 14:25 14
Polska lewica pewnie już sra po nogach

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
r................4 2017-05-04, 14:30 5
Jebani już się z niczym nie kryją
Zgłoś
nowynick 2017-05-04, 14:35 4
Wy to chyba już nie pamiętacie jak trzeba czytać komunikaty tamtej władzy. To coś jak Urban, który uspakajał strajkujących mówiąc, że w tym roku nie są przewidziane podwyżki cen żywności (w grudniu kurwa to powiedział ). Tak samo tutaj, owszem będą wisieć winogrona (jak już wywieszają kogo trzeba)
Zgłoś
konradssc 2017-05-04, 15:02 6
Wywieszą czy nie wywieszą... Prawaków czy lewaków... Jeden huj. Najśmieszniejsze i najsmutniejsze zarazem jest to, że świnie przy korycie są i będą póki naród jest lub będzie ogłupiony ideologią czy to z prawa czy z lewa... Smutne to wszystko jak 70- letnia pizda... Człowiek chce godnie zarabiać własnymi rękoma, a Ci pierdolą coś o Chrystusie,Aborcji i Tolerancji... Naród najpierw wybiera, a potem wiesza, czyli suma sumarum przyznaje sie do głupoty, tak swojej jak i systemu... Wiem odszedłem od tematu, wzięło mnie na przemyślenia jak zobaczyłem te szubienice
Zgłoś
b0r000 2017-05-04, 15:08 1
Why no both?
Nie widzę problemu żeby rosły winogrona i sobie ktoś podyndał
Zgłoś
kalijanek 2017-05-04, 16:15
up@ racja, a jak jego ostatnim życzeniem będą winogrona to sobie narwie prosto z krzaka

Tu i teraz.
Zgłoś
towelie 2017-05-04, 16:28
W końcu nadszedł dawno wyczekiwany Dzień Sznura.

...And when you gaze long into an abyss the abyss also gazes into you.
Zgłoś
zsflogo 2017-05-04, 17:48 2
A na drzewach, zamiast liści,
będą wisieć komusniści!
i faszyści i filateliści i licaliści..

Cholera. Jak dojdę do włądzy to wszyscy będą wisieć!
Zgłoś
hardowski 2017-05-04, 19:33
Velture napisał/a:

Polska lewica pewnie już sra po nogach

Ale moskwa to nie Polska... Jeszcze...
Zgłoś
krool 2017-05-04, 21:09 1
I to jest pomysł! Powinniśmy zasadzić winogrona na wiejskiej!
Zgłoś
Psychic_Potato 2017-05-04, 21:24
heh będą ciapatych wieszać
Zgłoś
jebiewdupelewaka 2017-05-04, 21:54
putin ma plan, bo skończyły się parasole z trucizną i herbatka z izotopem
Zgłoś
Radbug 2017-05-04, 22:16
"Dzień dobry panie winogrono. Proszę z nami na ekhm...przesłuchanie..."
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów