18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Zdjęcie nie jest najlepszej jakości i nie jest to takie oczywiste: Saper idzie sobie rozbroić samochód-pułapkę, ktoś uchwycił ten moment łapiąc w kadr pewną tabliczkę.

Borze, takie zdjęcia są zajebiste
(tak kurwa, borze, nie boże i chuj, bardziej wierzę w lasy niż w boga)
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-10-01, 21:48 2
Grisz napisał/a:

A mnie osobiście wkurwia jak katolicy z drugiej strony uważają, że ich religia jest czymś prawidłowym (to ewidentnie efekt dziedzicznego prania mózgu). Co ciekawe ci "katolicy" (co niektórzy tutaj) zachowują się jak droidy z "Gwiezdnych wojen". Idą kurwa na ślepo, głoszą coś co nie ma podstaw i to wiadomo już nie od dziś. Biblia to kopia kopii kopiii kopii kopii x W CHUJ. Nie ma żadnych dowodów na tę religię. Wy macie w tych kurwa łbach jakiś "Catholic Dream". Wiecie co? Żyjcie sobie tak dalej. Tyle. Szkoda gadać, bo to "temat - rzeka wymiocin".

Weź spróbuj z takimi pojebami, powtarzam SPRÓBUJ dyskutować. Za argument dadzą biblię i swoją wiarę
Wiesz co jest najlepsze? Jak powiedzą "to weź mi udowodnij, że boga nie ma!!!!!!" hahahhahahahahahaha, już ktoś wyżej napisał, skoro nie można udowodnić, że coś istnieje, to po co udowadniać, że to coś nie istnieje Do takich pojebów nie trafi żaden argument. Za to ich argumenty(np "samo to, że istnieje świat jest dowodem na obecność boga") one są jak najbardziej logiczne

Tak to się toczy. Prymitywni rodzice piorą od małego mózgi swoim bękartom, dzieciaki z ilorazem inteligencji typowego szaraka(czyli większości społeczeństwa) dorastają i tak to jest w kółko.
Już nie mówiąc, że ogromna część ludzi ma zerowe pojęcie o swojej religii(nie mówię tutaj o pojebusach ciapackich, co miłują kutacha co pare godzin), ale chodzą do kościółka, bo tak im wyprano mózgi.
A na pytanie dlaczego uważasz, że Twoja wiara jest słuszna(no bo przecież dorastając i zdobywając wiedzę musieli skonfrontować, czy to co im wpajano jest prawdą, a jeżeli tak to dlaczego. jakiś argument) zazwyczaj nie wiedzą co powiedzieć i pierdolą o niebie, piekle, o bibli, że tak trzeba... Chołota pierdolona(swoją drogą dziwnym trafem ogromna większość uczonych nie wierzy w boga, hmmm pewnie pójdą do piekła i nie dostąpią zaszczytu wiecznego grila
Uwielbiam przy każdej możliwej sytuacji śmiać się z tych debili

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
zonk 2013-10-01, 23:29 1
grzechu5444 napisał/a:

Każy kto wierzy w gusła jest zjebanym debilem. A jeżeli wychowuje dodatkowo dzieci w jakiejś wierze piorąc mózg od małego to jest ostatnin skurwysynem.
Katolickie świnie, czekam na ból dupy. Gdzie jest wasz pierdolony bóg jak go obrażam? Gdzie jest bóg jak okrutnie morduje się ludzi? Gdzie jest bóg jak dziecko rodzi się tak zdeormowane, że nie może funkcjonować bez specjalistycznej aparatury(roślinka), a ten sam bóg zakazuje eutanazji/aborcji? Wy prymitywy pierdolone. Obyście zachorowali na raka i zdychali w cierpieniach, wtedy się przekonacie jak was kocha wasz pierdolony bożek.

oho jeden z gimateistów obecnych na sadolu. Czekam aż napiszesz coś jeszcze bo niezła beka jest z ciebie.
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-10-02, 17:08
SQT napisał/a:

oho jeden z gimateistów obecnych na sadolu. Czekam aż napiszesz coś jeszcze bo niezła beka jest z ciebie.

Kto jest bardziej żałosny: osoba, która wierzy w coś, czego nikt nigdy nie udowodnił, czy osoba, która się z takich ignorantów śmieje?
Idź do kościoła, trzeba się wyspowiadać, bo nie miłujesz bliźniego "jak ktoś uderzy Cię w policzek, nadstaw i drugi i przebacz"

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
Buehue 2013-10-02, 18:52
Bazyliszek napisał/a:

Przejrzałem komentarze w nadziei, ze ktoś to przetłumaczy
A tu kuxwa same kłótnie małolatów
PS. Znam Rosyjski, bo za moich czasów to było na czasie

Na tablicy jest napisane : "Przygotuj się na spotkanie ze swoim Bogiem"
Zgłoś
zonk 2013-10-02, 23:28
grzechu5444 napisał/a:

Kto jest bardziej żałosny: osoba, która wierzy w coś, czego nikt nigdy nie udowodnił, czy osoba, która się z takich ignorantów śmieje?
Idź do kościoła, trzeba się wyspowiadać, bo nie miłujesz bliźniego "jak ktoś uderzy Cię w policzek, nadstaw i drugi i przebacz"

Jesteś żałosny. Bo jakiego małego fiuta trzeba mieć żeby dowartościować się obrażaniem innych ludzi. Przykro mi z powodu twoich niepowodzeń życiowym nieudaczniku.
Zgłoś
Fole 2013-10-02, 23:36
Żaden katolik nie napisał w komentach złego słowa o tym że ateista nie wierzy, ja wierzę i pewnie zostanę za to opluty ale jeśli ktoś już obraża w argumentacji to znaczy że te argumenty są bezpodstawne i musi je podpierać obelgami. Jeśli ktoś wierzący obraził jakiegoś ateistę to raczej był to jakiś pojeb z naprawdę wypranym mózgiem z jakiegoś kółka nienawiści do wszystkich kto nie wierzy i niech on się tłumaczy a nie wszyscy katolicy muszą odpowiadać za jednego debila który musi wszystkich obrażać. Mam przyjaciół ateistów i oni dobrze wiedzą że ja wierzę i ja wiem że oni nie wierzą ale nie dzieli nas to na lepszych i gorszych. To podobnie jak z kibicami i kibolami, pod każdym tematem jest ból dupy że są wrzucani do jednego worka normalni ludzie z małpami. W kościele katolickim masz to samo, katolicy i katole, jakaś babcia skopie reportera TVN, ktoś napiszę komentarz w internecie z pojazdem na ateistów ale obrywają po głowach wszyscy katolicy. Założę się też że czyta to jakiś ateista z prawdziwego zdarzenia i również łapię się za głowę jakie tu głupoty i jedni i drudzy wypisują. Zwykle omijam takie kłótnie bo nie ma co się użerać ale to co się tutaj odbywa to przechodzi wszystko co wcześniej widziałem. Tylko ludzie bez zajęć mają czas na takie kłótnie które i tak nic nie wniosą, ludzie mądrzy już dawno znaleźli pracę i żyją jak im się podoba, mają rodzinę lub nie mają, wierzą lub nie wierzą, nie siedzą godzinami przed ekranem i nie plują na niego. Każdy ma własne życie i niech żyję jak mu się podoba, nie mam takiej potrzeby żeby się komuś butami w życie pakować jak jehowi, nikogo nie będę ustawiać. Zastanów się jak nudne musi być kogoś życie że zajmuje się życiem i wyborami innych ludzi.
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-10-03, 16:58
SQT napisał/a:

Jesteś żałosny. Bo jakiego małego fiuta trzeba mieć żeby dowartościować się obrażaniem innych ludzi. Przykro mi z powodu twoich niepowodzeń życiowym nieudaczniku.

dalej nie rozumiesz katolicki durniu, dlaczego kazdy z iq wiekszym od iq ameby sie z was smieje. No ale nic, debile(katolickie swinie i reszta reiligijnego scierwa) w spoleczenstwie zawsze byly, sa i beda
up Fole
ale zauwaz, ze ci kibice maja podstawy, zeby kibicowac
a Ty porownujesz to do Waszej prymitywnej religi, ktorej nie mozecie w zaden sposob uargumentowac...

Zgłoś
zonk 2013-10-03, 23:09
@up, dawaj szczeniaku. Lubię czytać pseudoi-nteligentne wywody gimateistów.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów