Borze, takie zdjęcia są zajebiste
(tak kurwa, borze, nie boże i chuj, bardziej wierzę w lasy niż w boga)
A mnie osobiście wkurwia jak katolicy z drugiej strony uważają, że ich religia jest czymś prawidłowym (to ewidentnie efekt dziedzicznego prania mózgu). Co ciekawe ci "katolicy" (co niektórzy tutaj) zachowują się jak droidy z "Gwiezdnych wojen". Idą kurwa na ślepo, głoszą coś co nie ma podstaw i to wiadomo już nie od dziś. Biblia to kopia kopii kopiii kopii kopii x W CHUJ. Nie ma żadnych dowodów na tę religię. Wy macie w tych kurwa łbach jakiś "Catholic Dream". Wiecie co? Żyjcie sobie tak dalej. Tyle. Szkoda gadać, bo to "temat - rzeka wymiocin".
Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.Każy kto wierzy w gusła jest zjebanym debilem. A jeżeli wychowuje dodatkowo dzieci w jakiejś wierze piorąc mózg od małego to jest ostatnin skurwysynem.
Katolickie świnie, czekam na ból dupy. Gdzie jest wasz pierdolony bóg jak go obrażam? Gdzie jest bóg jak okrutnie morduje się ludzi? Gdzie jest bóg jak dziecko rodzi się tak zdeormowane, że nie może funkcjonować bez specjalistycznej aparatury(roślinka), a ten sam bóg zakazuje eutanazji/aborcji? Wy prymitywy pierdolone. Obyście zachorowali na raka i zdychali w cierpieniach, wtedy się przekonacie jak was kocha wasz pierdolony bożek.
oho jeden z gimateistów obecnych na sadolu. Czekam aż napiszesz coś jeszcze bo niezła beka jest z ciebie.
Kto jest bardziej żałosny: osoba, która wierzy w coś, czego nikt nigdy nie udowodnił, czy osoba, która się z takich ignorantów śmieje?
Idź do kościoła, trzeba się wyspowiadać, bo nie miłujesz bliźniego "jak ktoś uderzy Cię w policzek, nadstaw i drugi i przebacz"
Jesteś żałosny. Bo jakiego małego fiuta trzeba mieć żeby dowartościować się obrażaniem innych ludzi. Przykro mi z powodu twoich niepowodzeń życiowym nieudaczniku.