To drogie jest przynajmniej z 10 tys polskich denarów.
Jest trochę tego na allegro tu za 5 tys
Ja pierdole, tylko 10 tyś? Za coś co wygląda jak modelka o której 99,9% facetów może pomarzyć żeby w ogóle spotkać taką gdziekolwiek,za cośco nie zdradzi, nie wymaga uwagi ani nakładu finansowego, zero ślubu, zero kupowania ciuszków, kosmetyków i będzie służyć przez lata? To ja kupuje od razu 10 takich
Ja pierdole, tylko 10 tyś? Za coś co wygląda jak modelka o której 99,9% facetów może pomarzyć żeby w ogóle spotkać taką gdziekolwiek,za cośco nie zdradzi, nie wymaga uwagi ani nakładu finansowego, zero ślubu, zero kupowania ciuszków, kosmetyków i będzie służyć przez lata? To ja kupuje od razu 10 takich
nie pierdol, spuścisz się w nią, zajdzie w ciążę, poda cię o alimenty, oddasz jej dom, majątek, kasę. lepiej konia walić
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęJa pierdole, tylko 10 tyś? Za coś co wygląda jak modelka o której 99,9% facetów może pomarzyć żeby w ogóle spotkać taką gdziekolwiek,za cośco nie zdradzi, nie wymaga uwagi ani nakładu finansowego, zero ślubu, zero kupowania ciuszków, kosmetyków i będzie służyć przez lata? To ja kupuje od razu 10 takich
Hiperrealistyczna lalka kosztuje nawet tyle co niezły samochód. Podgrzewanie, wibratory, mowa, ruch itd. Ale jej kurwa NIGDY głowa nie boli!
ale ślicznota, no cóż, chyba się wybiorę na kurs gotowania
tylko troche podejrzana ta firma, bo pod tym adresem mają sklep rybny :V czyżby uzbrajali przy okazji lalki w naturalny zapach?
Poprosze o przykladowy link.
bezprawnik.pl/prettyasianbrides-sklep/
Jest w treści, zresztą sporo źródeł na te temat nawet można jechać na miejsce sobie wybrać, ponoć od dziecka są tresowane do roli żony a mówią że niewolnictwa nie ma
genialne kurwa, bez bólu głowy, fochów,chmerków, w dodatku nie roztyje się jak świnia i nie powie Ci że jej nie doceniasz
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęjak chcesz obciągnąć, to podaj nr tel, zdzwonimy się
Dziadzia ty to mi możesz lizaczka kupić i na karuzele zabrać XD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów