18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
zdun 2020-01-28, 19:24 2
Czy umie pierdolić nad głową jak oryginał?
Zgłoś
SPIERDOLIX 2020-01-28, 19:26 1
~T3RMINATOR napisał/a:

To drogie jest przynajmniej z 10 tys polskich denarów.
Jest trochę tego na allegro tu za 5 tys

Ja pierdole, tylko 10 tyś? Za coś co wygląda jak modelka o której 99,9% facetów może pomarzyć żeby w ogóle spotkać taką gdziekolwiek,za cośco nie zdradzi, nie wymaga uwagi ani nakładu finansowego, zero ślubu, zero kupowania ciuszków, kosmetyków i będzie służyć przez lata? To ja kupuje od razu 10 takich
Zgłoś
Karboksylator 2020-01-28, 20:59 1
SPIERDOLIX napisał/a:

Ja pierdole, tylko 10 tyś? Za coś co wygląda jak modelka o której 99,9% facetów może pomarzyć żeby w ogóle spotkać taką gdziekolwiek,za cośco nie zdradzi, nie wymaga uwagi ani nakładu finansowego, zero ślubu, zero kupowania ciuszków, kosmetyków i będzie służyć przez lata? To ja kupuje od razu 10 takich

nie pierdol, spuścisz się w nią, zajdzie w ciążę, poda cię o alimenty, oddasz jej dom, majątek, kasę. lepiej konia walić

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
Juzwa 2020-01-28, 21:07
SPIERDOLIX napisał/a:

Hiperrealistyczna lalka kosztuje nawet tyle co niezły samochód. Podgrzewanie, wibratory, mowa, ruch itd. Ale jej kurwa NIGDY głowa nie boli!

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
koncio123 2020-01-28, 21:17
Na aliekspress kupi się taniej.
Zgłoś
MyNameAlice 2020-01-28, 21:25 2
koncio123 napisał/a:

Na aliekspress kupi się taniej.

z dodatkiem koronawirusa haha.

A tak serio, gdybym tylko była facetem to zerżnęłabym ją równo <3

Zabawa kończy się kiedy komuś stanie się krzywda - dalej to już komedia.
Zgłoś
Mefjak 2020-01-28, 22:34 2
Jak przy tak powaznym dla ludzkosci projekcie mozna tak spierdolic kakaowe oko. co do reszty wszystko git
Zgłoś
kezor 2020-01-28, 22:46 3
czy można wziąć taką w leasing? i fajnie jakby była wersja z naturalniej wyglądającymi mniejszymi piersiami
edit:
O kurde, sobie wpisałem w google i znalazłem
dollright.pl/pl/sklep/55-Victoria.html
ale ślicznota, no cóż, chyba się wybiorę na kurs gotowania
tylko troche podejrzana ta firma, bo pod tym adresem mają sklep rybny :V czyżby uzbrajali przy okazji lalki w naturalny zapach?
Zgłoś
ZaSwojePiję 2020-01-28, 22:53 1
mygyry napisał/a:

Można Wietnamke kupić w dobrej cenie

Poprosze o przykladowy link.
Zgłoś
mygyry 2020-01-28, 22:56
ZaSwojePiję napisał/a:

Poprosze o przykladowy link.

bezprawnik.pl/prettyasianbrides-sklep/
Jest w treści, zresztą sporo źródeł na te temat nawet można jechać na miejsce sobie wybrać, ponoć od dziecka są tresowane do roli żony a mówią że niewolnictwa nie ma
Zgłoś
rzeznianumer5 2020-01-29, 8:35
Trochę krótk filmik ale zdążyłem.
Zgłoś
vanditte 2020-01-29, 11:36 1
jak kilka lat temu tego typu lalki były dla mnie nie do zaakceptowania, tak teraz po kilku latach małżeństwa zastanawiam się czy starą nie wyjebać z domu i nie kupić sobie
genialne kurwa, bez bólu głowy, fochów,chmerków, w dodatku nie roztyje się jak świnia i nie powie Ci że jej nie doceniasz

Zgłoś
Skurwielina 2020-01-29, 17:27
Są w wersji męskiej? Jak tak to bierę cena nie gra roli.
Zgłoś
Karboksylator 2020-01-31, 8:10
Skurwielina napisał/a:

Są w wersji męskiej? Jak tak to bierę cena nie gra roli.

jak chcesz obciągnąć, to podaj nr tel, zdzwonimy się

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
Skurwielina 2020-03-20, 1:17
Karboksylator napisał/a:

jak chcesz obciągnąć, to podaj nr tel, zdzwonimy się

Dziadzia ty to mi możesz lizaczka kupić i na karuzele zabrać XD
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów