📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Końcówka z geldem klasyka. Zabrakło tylko jakiegoś "księciunia" albo innego "prezesa".
Nołlajf, Pewnie stwierdziłeś to po kolorze jego kurtki .
przerywa rozmowę z trzema śliniącymi się do kamery nastolatkami i biegnie do menela
Katowice, Stawowa... sporo tam oryginałów.
fajne loszki..
Celebryta jebany... Zaczepił pijanego gościa i myśli, że będzie zajebisty, facet pokazał większą klasę niż on
Troche to smutne...
No i kolejny fake...
Wystarczy wziąć mikrofon znaleść jakiegoś starszego gościa który za flaszke powie głupie rzeczy i już jesteśmy popularni... Nie śmieszne
Wystarczy wziąć mikrofon znaleść jakiegoś starszego gościa który za flaszke powie głupie rzeczy i już jesteśmy popularni... Nie śmieszne
No i kolejny fake...
Akurat według mnie typ jest przypadkowym przechodniem, a mimo, iż trąca od niego mocnym alkoholikiem to jestem skłonny stwierdzić, że to nie głupi człowiek.
Myślę, że wyuczonej głupiej kwestii nie da się powiedzieć w sposób inteligentny i ciekawy, a w taki sposób wypowiedział się przyjaciel Jacka Sparrowa.
Internecie masz namiar na tą blondynkę? Znajdę jej miejsce w swoim fapfolderze D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów