📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kurwa nie uwierzycie. Śmiechłem. Mam nadzieję że to była gnojówka.
Uśmiałem się
Chciał dobrze - wyszło jak zawsze
Chciał dobrze? Pchając kolegę w dupę? No co kto lubi
Uśmiałem się jak nigdy.
Nie dość ze miałem kiedyś u najlepszego przyjaciela identyczną sytuacje, to jeszcze mi tenże przyjaciel zmarł bo się utopił, podobno ze śmiechu i pewnie z nie udzielenia mu należnej pierwszej pomocy z powodu naszego najebania i naćpania (ach te szczenięce lata). I teraz tak se z tego brechtam. Dzięki za rozdrapanie starych ran i rozkmine na temat mojej psychiki ty kurwo. Niech bóg w cyganie za zięcia ci wynagrodzi i w ogóle żebyś miał marnie.
Masz te piwo
Nie dość ze miałem kiedyś u najlepszego przyjaciela identyczną sytuacje, to jeszcze mi tenże przyjaciel zmarł bo się utopił, podobno ze śmiechu i pewnie z nie udzielenia mu należnej pierwszej pomocy z powodu naszego najebania i naćpania (ach te szczenięce lata). I teraz tak se z tego brechtam. Dzięki za rozdrapanie starych ran i rozkmine na temat mojej psychiki ty kurwo. Niech bóg w cyganie za zięcia ci wynagrodzi i w ogóle żebyś miał marnie.
Masz te piwo
Miał tak małego, że musiał go szybko zasłonić. Wolał uchronić siebie przed wstydem niż kolegę przed upadkiem.
siostraAmnezja napisał/a:
Miał tak małego, że musiał go szybko zasłonić. Wolał uchronić siebie przed wstydem niż kolegę przed upadkiem.
Może to po prostu był taki odruch tępa dzido?
Rozumiem, ze tego samego powodu nie widze Twoich cyckow w temacie "Pokaz swoje cycki"?
śmiech rozjebał ale akcja też świetna
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
@siostraAmnezja
No wlasnie... gdzie zdj twoich cyckow ? Tylka? czekamy...
No wlasnie... gdzie zdj twoich cyckow ? Tylka? czekamy...
Hhaa miniatura wygląda jak mod liżący dupe Centurionowi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów