Prawy Lewy i wielkie zdziwko
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
00:34 "OOO!?"
I ta mina, wyrażająca więcej niż tysiąc słów: "Gdzie jestę i co tu robję?"
I ta mina, wyrażająca więcej niż tysiąc słów: "Gdzie jestę i co tu robję?"
probuje gestykulowac zbyt wiele sprzecznych emocji w tym samym czasie - podexcytowany, cieszy sie, wkurwia sie, jest szczesliwy, przestraszony i zaskoczony. Wydaje mu sie ze to wcale nie taki smieszny zart ale ha ha ha jednak. Stawiam na to, ze jakis nacpany bo normalnie ciezko o takiego wykreta
@up
cola z woodstocku , więc można przypuszczać że dopiero dochodzą do siebie
cola z woodstocku , więc można przypuszczać że dopiero dochodzą do siebie
kaktus83 napisał/a:
Normalnie - na kaca 2-3 czynią cuda.
Ja tam jednak wole 4-pak zimnego PIWA, a nie jakieś kompociki dla pizd.
Jak w ogóle można pić alkohol
Ja w tym nic nie widzę śmiesznego.
Mogłoby się okazać że jakby szczerbaty się pokapował i im numer wyjebał to trafili by na harda.
A tak to
Wszędzie tam gdzie są biali i czarni"
Mogłoby się okazać że jakby szczerbaty się pokapował i im numer wyjebał to trafili by na harda.
A tak to
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów