📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak byłem młody to użądlił mnie taki. Pewnie przez to że zacząłem machać przed nim grabiami, a to przez to że usiadł na moich słonecznikach Nie polecam
Cytat:
dionizodoros
kickyourheadoff napisał/a:
Rzadko żądlą ale boli jak od 10 os. Nie życzę nikomu spotkania z tym owadem w sytuacji bojowej
Boli tak samo - w końcu mają ten sam jad co osy...
włąsnie jad osy i trzmiela się różni. Trzmiel nalezy do pszczół i jego jad ma odczyn KWAŚNY a jad os do których należy tez np szerszeń jest ZASADOWY. Więc są to przeciwne sobie jady. Nawet wśród pszczół miodnych jady się różnią w zależności od podgatunku i lini.
trzmiele są zajebiste bo nie szukają guza. grzecznie sobie latają w okół mnie i mam wyjebane. kiedyś jeden mi wleciał za koszulkę, jak się zorientowałem zacząłem napierdalać się po plecach i zgniotłem biedaka :c za to szerszenie mnie ostatnio wkurwiają. od kilku dni polują kurwy na mnie. aż w końcu jeden mnie wczoraj ujebał w nogę. Nic specjalnego, nie widzę różnicy po użądleniu osy pszczoły czy szerszenia.
arsene007 napisał/a:
włąsnie jad osy i trzmiela się różni. Trzmiel nalezy do pszczół i jego jad ma odczyn KWAŚNY a jad os do których należy tez np szerszeń jest ZASADOWY. Więc są to przeciwne sobie jady. Nawet wśród pszczół miodnych jady się różnią w zależności od podgatunku i lini.
Okay, wobec tego się pomyliłem - to ze względu na fakt, że znajomy uczulony na jad osi mówi, że i pszczoły mu zagrażają. A byłem świadkiem jak prawie szerszeń go zabił.
@up - a jak wyglądał ten prawie szerszeń?
tak się przypierdalam, bo to teraz w modzie ;P
tak się przypierdalam, bo to teraz w modzie ;P
Przypierdalasz się? Do czego?
Mnie się zdaje, że po prostu nie do końca posiadłeś umiejętność rozczytywania tekstu.
Mnie się zdaje, że po prostu nie do końca posiadłeś umiejętność rozczytywania tekstu.
nie, raczej Ty masz problemy z pisaniem :p
Wytłumaczę skoro aż tak ciężko idzie - po polsku to powinno brzmieć 'jak szerszeń prawie go zabił', z tego co napisałeś wynika, że coś co było 'prawie szerszeniem' go zabiło.
No i jak, takie ciężkie?
A skoro już - kumplowi szkodzi 'jad osi'. Przedniej czy tylnej? chyba, że o jad osy ci chodziło.
Ale spoko, do matury jeszcze zdążysz wprawy nabrać. Tylko dużo ćwicz.
Wytłumaczę skoro aż tak ciężko idzie - po polsku to powinno brzmieć 'jak szerszeń prawie go zabił', z tego co napisałeś wynika, że coś co było 'prawie szerszeniem' go zabiło.
No i jak, takie ciężkie?
A skoro już - kumplowi szkodzi 'jad osi'. Przedniej czy tylnej? chyba, że o jad osy ci chodziło.
Ale spoko, do matury jeszcze zdążysz wprawy nabrać. Tylko dużo ćwicz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów