📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
@up
Racja, nie gryzą. Natomiast dosyć boleśnie żądlą, ale trzeba się o to bardzo postarać.
Racja, nie gryzą. Natomiast dosyć boleśnie żądlą, ale trzeba się o to bardzo postarać.
Raczej mu faka chce pokazać żeby spierdalał.
Rzadko żądlą ale boli jak od 10 os. Nie życzę nikomu spotkania z tym owadem w sytuacji bojowej
Dobry robaczek dobry , cacy robaczek
kickyourheadoff napisał/a:
Rzadko żądlą ale boli jak od 10 os. Nie życzę nikomu spotkania z tym owadem w sytuacji bojowej
Boli tak samo - w końcu mają ten sam jad co osy...
U nas na to mówią "bąk" albo "trzmiel". Chyba lepsze to niż szerszeń.
Niezłe żarcie na grilla macie..
wyczuwam śmiech przedstawiciela rasy czarnej (chociaż mnie na studiach już uczyli, że antropolodzy nie uznają już ras... -_- )
No właśnie większość mówi bąk, a to mija się z terminologią. Bąk (Bydlęcy) wygląda tak:
Bąki nazywane są z kolei Muchami Końskimi, co również jest mylne, ponieważ jest to potoczna nazwa Jusznicy Deszczowej, która wygląda tak:
Sincerely,
Buzz Killington
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów