Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Btw. Pamiętam za dzieciaka jak mi się podobało gdy były duże fale (w chuj większe niż tu). Taki miły dreszczyk emocji ogarniał, gdy zbliżała się fala większa od ciebie
No zawsze się znajdzie taki cwel co nie rozumie, że to kurwa nie jego podwórko tylko miejsce publiczne, gdzie za jego bezpieczeństwo odpowiadają inni. Dokurwić karę dla wieśniaka 10k i rura zmięknie jak wytrzeźwieje.
Podejrzewam, że przyjęcie 18. Harnasi też zrobiło swoje. Tylko zamiast iść spać, usłyszał zew morza.
500+ dali to pełno wieśniaków i cebulaków teraz nad morzem. Trudno, trzeba więcej razy w ciągu roku jeździć w góry bo masakra sie nad morzem robi aż oczy szczypią od tej cebuli
Dobrze że nie dali lekarzom, nauczycielom, urzędnikom itd. Bo jeszcze też by się stoczyli...
Nie występował stan zagrożenia życia. Ratownik nie ma prawa obezwladnic osoby która stoi w wodzie do kolan.
Jeśli gość weźmie dobrego papuga, to jeszcze od nich kasę wyciągnie. Albo przynajmniej z zawiści nasra im solidnie w papiery.
Film jest na yt czy innej stronie. Gość przetrzezwieje, i jeśli nie było na miejscu niebieskich z alkomatem, to ratownik maja przegwizdane.
Nie występował stan zagrożenia życia. Ratownik nie ma prawa obezwladnic osoby która stoi w wodzie do kolan.
Jeśli gość weźmie dobrego papuga, to jeszcze od nich kasę wyciągnie. Albo przynajmniej z zawiści nasra im solidnie w papiery.
jak przetrzeźwieje to napierdoli się znów, ten jebany patus mieszka parę ulic dalej i jedyne co potrafi to się napierdolić
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów