Okazało się, że ci drudzy byli lepiej przygotowani. Według opisu chińczyk w obronie swojego przyjaciela śmiertelnie dźgnął napastnika.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mógł normalnie , po ludzku, im wpierdolić tym kijem zanim jeszcze podeszli, to nie...
DMT napisał/a:
Mógł normalnie , po ludzku, im wpierdolić tym kijem zanim jeszcze podeszli, to nie...
Wolał dla pewności spuścić z niego trochę krwi.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Wolał dla pewności spuścić z niego trochę krwi.
Przy okazji, jakieś 5475 kartek z kalendarza...
Moja wiara w ten portal wisi na włosku...
Powiedzcie, że trollujecie...
Chyba nie wierzycie w to słabo ustawione gówno?
pierdolone scierwo - jak ja kurwa nienawidze podludzi poslugujacych sie nozem podczas bojki :/ kurwy najgorszego sortu...
z innej beczki :
chyba kazdy widzial, slyszal, ze milicja "udaremnila ustawke kiboli" zatrzymano w chuj kiboli, calkiem przypadkowo byla tam ekipa telewizyjna i sfilmowala wszystko. Milicjanci znalezli noze, maczety, siekiery, tasaki a w jednym przypadku nawet pierdolony widelec.
Na zalaczonym obrazku widac jak koncza sie zabawy nozem.
Pytanie : czy polscy kibole to takie zjeby, ze od 30 lat nie potrafili zrobic ustawki z "narzedziami" i za kazdym razem przechwytywala ich milicja?
Czy polscy kibole to takie ślepe niedoroby, ktore na ustawce machaja siekierami, widłami i trójzębami tak, ze nikt nie schodzi z tego świata? Przeciez powinno być słośno o ustawce w ktorej odcieto 2 głowy, wypruto flaki, odrąbano 2 nogi i 4 ręce, znaleziono 7 osob martwych, a do szpitala trafilo 15 z ranami kłótymi, szarpanymi itd. Moze poprostu za kazdym razem to ustawka ale milicjantow - by pokazac spoleczenstwu, ze kibole to zjeby?
Niech ktos mnie oświeci o co chodzi w tych ustawkach na sprzęty
z innej beczki :
chyba kazdy widzial, slyszal, ze milicja "udaremnila ustawke kiboli" zatrzymano w chuj kiboli, calkiem przypadkowo byla tam ekipa telewizyjna i sfilmowala wszystko. Milicjanci znalezli noze, maczety, siekiery, tasaki a w jednym przypadku nawet pierdolony widelec.
Na zalaczonym obrazku widac jak koncza sie zabawy nozem.
Pytanie : czy polscy kibole to takie zjeby, ze od 30 lat nie potrafili zrobic ustawki z "narzedziami" i za kazdym razem przechwytywala ich milicja?
Czy polscy kibole to takie ślepe niedoroby, ktore na ustawce machaja siekierami, widłami i trójzębami tak, ze nikt nie schodzi z tego świata? Przeciez powinno być słośno o ustawce w ktorej odcieto 2 głowy, wypruto flaki, odrąbano 2 nogi i 4 ręce, znaleziono 7 osob martwych, a do szpitala trafilo 15 z ranami kłótymi, szarpanymi itd. Moze poprostu za kazdym razem to ustawka ale milicjantow - by pokazac spoleczenstwu, ze kibole to zjeby?
JaTylkonaChwile, w dużym skrócie: Im mniej żołnierzy, tym mniej wygodnie się leży...
ra0mir napisał/a:
Moja wiara w ten portal wisi na włosku...
W rzeczy samej- raczej fake. Też mi się wydaje co najmniej podejrzane, że ten co niby umarł przestał się ruszać w mgnieniu oka po ciosie nożem. Przecież to nie jest kulka w łeb, zeby od razu odcinało prąd. Poza tym te potężne sierpowe i piorunujące ciosy
No i żółtki lubują się w takich teatrzykach.
@JaTylkonaChwile
Co do ustawek to nie pomogę,bo się nie znam.
Ale co do "sprzętu",to w moim przypadku jest to nóż.
Od około 11-12 roku życia mam zawsze w kieszeni nóż.Kiedyś scyzoryk do robienia proc,łuków,strzał ,gry podwórkowe itp.Potem jakieś butterfly-e dla zabawy,popisów zręczności.Aż do momenty aż w obcym mieście przydał się do skutecznego odstraszenia właśnie kiboli.Powiedziałem z nożem w ręku,że jeśli mi chcą najebać,to niech liczą się że zabiorę któregoś z nich do św,Piotra.Poleciała jakaś butelka,kilka wyzwisk i epitetów.Ale straszak zadziałał.
Pewnie "pomyśleli" że jakiś pierdolnięty psychol i se odpuścili.Potem wojsko i zapoznanie się z nożami bojowymi,profesjonalny trening z technik z użyciem "sprzętu". No i do tej pory zawsze,ale to zawsze noszę nóż w kieszeni.Ostatnio karambit przydał się do wyjebania paru zębów dla kundla,bo chciał ujebać żonęmojąjedynąkochaną w nogę. A że kundli nie lubię,byłem już przygotowany żeby mu ożenić w żeberka,ale se odpuścił z piskiem.
Także tego. Pamiętaj.Jeśli jesteś dojrzały emocjonalnie,to nóż może być twoim przyjacielem.
Lepiej go mieć jak nie mieć.
Pozdrawiam.
Co do ustawek to nie pomogę,bo się nie znam.
Ale co do "sprzętu",to w moim przypadku jest to nóż.
Od około 11-12 roku życia mam zawsze w kieszeni nóż.Kiedyś scyzoryk do robienia proc,łuków,strzał ,gry podwórkowe itp.Potem jakieś butterfly-e dla zabawy,popisów zręczności.Aż do momenty aż w obcym mieście przydał się do skutecznego odstraszenia właśnie kiboli.Powiedziałem z nożem w ręku,że jeśli mi chcą najebać,to niech liczą się że zabiorę któregoś z nich do św,Piotra.Poleciała jakaś butelka,kilka wyzwisk i epitetów.Ale straszak zadziałał.
Pewnie "pomyśleli" że jakiś pierdolnięty psychol i se odpuścili.Potem wojsko i zapoznanie się z nożami bojowymi,profesjonalny trening z technik z użyciem "sprzętu". No i do tej pory zawsze,ale to zawsze noszę nóż w kieszeni.Ostatnio karambit przydał się do wyjebania paru zębów dla kundla,bo chciał ujebać żonęmojąjedynąkochaną w nogę. A że kundli nie lubię,byłem już przygotowany żeby mu ożenić w żeberka,ale se odpuścił z piskiem.
Także tego. Pamiętaj.Jeśli jesteś dojrzały emocjonalnie,to nóż może być twoim przyjacielem.
Lepiej go mieć jak nie mieć.
Pozdrawiam.
Odpowiem ci na twoje pytania.
Tak to zjeby, bo zazwyczaj wystarczyło przycisnąć jakiegoś ćpunka kablarza czy koksa pedałka i postraszyć cweleniem w celi by dowiedzieć się kiedy co gdzie i jak.
Tak milicja to też zjeby i jak robili ustawkę podszywając się pod kiboli to nigdy nie udało im się nawzajem odjebać
robsonx79 napisał/a:
Od razu widać białorycerzy nakręconych przez laskę.
I tradycyjnie kurwie nic się nie stało, a nakręcone rycerzyki posprzątane
Tomecki83 napisał/a:
I tradycyjnie kurwie nic się nie stało, a nakręcone rycerzyki posprzątane
Nakręcony to jesteś ty zjebie na tego fejka. Ja pierdole...
Po takim gównie zaczynam rozumieć jak łatwo jest sterować społeczeństwem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów