📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Faceta reakcja w nogi !
Kobiety reakcja ręce do przodu może zatrzyma kilka ton .... ja pierdole jak nie pis to reakcje idiotyczne
Kobiety reakcja ręce do przodu może zatrzyma kilka ton .... ja pierdole jak nie pis to reakcje idiotyczne
@up
to jest jakaś babina prawdopodobnie, więc zareagowała całkiem nieźle.
to jest jakaś babina prawdopodobnie, więc zareagowała całkiem nieźle.
Faceta reakcja za to była piękna za kierownicą tej ciężarówki - najpierw nie potrafi dostosować prędkość do pojazdu który prowadzi, potem nie potrafi nawet spróbować go zahamować w panice aby w końcu zamiast przepychać hamujące samochody - celuje prosto w babinkę na przejściu Typowy siofer.
The Prodigy musiał w tym czasie słuchać.
Asuritta napisał/a:
Faceta reakcja w nogi !
Bzdury pleciesz dobrze na bok od auta - na wpros siebie uciekła tak jak powinna zareagować do tego obczaiła co się dzieje żeby nie uciekać na ślepo..
Wiem timing trochę wolny bo młody już był 2/3 długości dalej ale jak na babcie to i tak gites w tym wieku.
Te ich drogi są tak tragiczn że aż nie do uwierzenia. 7 pasów szerokich jak na autostradzie, zadnej separacji ruchu, kurwa...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów