📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Podszlifòj sfuj angjelski.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Teksańczycy uważają, że mają wszystko, największe i najlepsze. Jak tylko coś widza poza teksasem co jest dziwne, to tak właśnie mówią.
Brawo za znajomość łangielskiego.
Teksańczycy uważają, że mają wszystko, największe i najlepsze. Jak tylko coś widza poza teksasem co jest dziwne, to tak właśnie mówią.
DarthMoon napisał/a:
Teksańczycy uważają, że mają wszystko, największe i najlepsze.
I mają rację, w szczególności mają największą wolność, a więc i najlepsze warunki do życia. Życia, nie wegetowania. Homosovieticusowi najlepiej będzie w Paryżu, Warszawie czy Brukseli, człowiekowi w takich miejscach jak Texas.
janlew napisał/a:
I mają rację, w szczególności mają największą wolność, a więc i najlepsze warunki do życia. Życia, nie wegetowania. Homosovieticusowi najlepiej będzie w Paryżu, Warszawie czy Brukseli, człowiekowi w takich miejscach jak Texas.
Pan Cejrowski? Co Pan tu robi?
Ja jestem zakochany w Texasie. Uważam, że Austin to najlepsze miasto do życia na świecie. Jedyny minus to 200mil do Stadionu Cowboys.
Wiem, że Amerykanie sie śmieją ze swoich stanowych dialektów, a teksański i ten z bodajże wyoming to najbardziej wiesniackie, ale gdyby nie DathMoon, nie wiedziałbym co gostek powiedział.
Presty napisał/a:
Wiem, że Amerykanie sie śmieją ze swoich stanowych dialektów, a teksański i ten z bodajże wyoming to najbardziej wiesniackie, ale gdyby nie DathMoon, nie wiedziałbym co gostek powiedział.
Nie przesadzaj, gość mówi zrozumiale, na pewno jest zrozumiały bardziej niż taki brytyjski.
You're goddamn right
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów