📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piekna składanka. Ścieżka dźwiękowa pozwala wczuć się w magiczny klimat Azji ! Tego pierwszego kojarzę bo on żre co się rusza hahaha
Sejten666 napisał/a:
Dobry jest ten kawałek z pierwszego filmu
Dobry jest ten kawałek z pierwszego filmu
to już grubas walaszek lepszy
Dobra składanka.
Szczególne gratulacje dla operatora kamery z 1:35, system automatycznego uzupełniania ubytków w jezdni z 2:30 oraz peronowego mistrza kręgli
Szczególne gratulacje dla operatora kamery z 1:35, system automatycznego uzupełniania ubytków w jezdni z 2:30 oraz peronowego mistrza kręgli
wie ktos co to za nuta ta druga piosenka? w 2011 bylem w chinach i ja slyszalem w radiu, dlugo szukalem ale nie umialem jej znalesc.
Link do drugiej piosenki. Teledysk chyba bardziej poryty niż w filmiku powyżej
youtube.com/watch?v=QESBcjX-G9g&ab_channel=%E5%B0%8F%E8%8B%B9%E6%9...
youtube.com/watch?v=QESBcjX-G9g&ab_channel=%E5%B0%8F%E8%8B%B9%E6%9...
kunus32 napisał/a:
Link do drugiej piosenki. Teledysk chyba bardziej poryty niż w filmiku powyżej
O kurwa......
2:50 ale flaczuszki mmmm, idealne na zupę
trzeba przyznać, że chińczycy potrafią się utylizować w widowiskowy sposób
trzeba przyznać, że chińczycy potrafią się utylizować w widowiskowy sposób
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów