12-letni syn znajduje ojca, który powiesił się w łazience.
12-letni syn znajduje ojca, który powiesił się w łazience.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szczerze, to te wszystkie wieszania i skoki z budynków się już znudziły - niewiele nowego można zobaczyć.
Ale zwisów będzie przybywać. Moim zdaniem efekt Calhouna następuję w naszej cywilizacji.
Za dobrze kurwa jest i było...
Odpowiadam:
Jak ktoś się nie zgadza, że jest za dobrze to jest jebanym ignorantem. Ciepła woda. Jedzenie dostepne wszędzie. Łatwy dostęp do środków szybkiego transportu. Jasno w nocy. Latarniami przecież ludzkość pokonała noc. Królowie żyli jak psy przy nas, a i tak wszystkim kurwa źle.
Pojebana akcja, ale w tym kierunku wszystko idzie.
Szczerze, to te wszystkie wieszania i skoki z budynków się już znudziły - niewiele nowego można zobaczyć.
Ale zwisów będzie przybywać. Moim zdaniem efekt Calhouna następuję w naszej cywilizacji.
Odpowiadam:
Jak ktoś się nie zgadza, że jest za dobrze to jest jebanym ignorantem. Ciepła woda. Jedzenie dostepne wszędzie. Łatwy dostęp do środków szybkiego transportu. Jasno w nocy. Latarniami przecież ludzkość pokonała noc. Królowie żyli jak psy przy nas, a i tak wszystkim kurwa źle.
zapomniales wymienic 500+
W pierwszej chwili nie wiedziałem o co chodzi, wydawało mi się że sobie ogląda telewizor
A z początku nie wiedziałem co się święci... Lecz pojąłem gdy zaczęła dupcią kręcić.
myslalem ze 12- letni ojciec znajdzie syna, ktory sie powiesił a tu taki numer..
Pewnie ojciec maiał 24 lata.
...Moim zdaniem efekt Calhouna następuję w naszej cywilizacji...
Nie ma "efektu Calhouna" był eksperyment Calhouna, możesz porównać do efektów jego eksperymentu.
Nie wiem czy to będzie dobry przykład ponieważ rozjebały mnie dzisiejsze analizy w pracy ale:
gdyby Janusz się zesrał i zaczęłoby jebać, to każdą następną styczność ze smrodem gówna określałbyś mianem "efektu janusza"?
Co do przekazu to tak, też się z tym zgadzam.
Nie ma "efektu Calhouna" był eksperyment Calhouna, możesz porównać do efektów jego eksperymentu.
Nie wiem czy to będzie dobry przykład ponieważ rozjebały mnie dzisiejsze analizy w pracy ale:
gdyby Janusz się zesrał i zaczęłoby jebać, to każdą następną styczność ze smrodem gówna określałbyś mianem "efektu janusza"?
Co do przekazu to tak, też się z tym zgadzam.
moim skromnym zdaniem to efekt chaika
Pojebana akcja, ale w tym kierunku wszystko idzie.
Odpowiadam:
Spokojnie jeszcze z 20 - 30 lat i wrócimy do czasów komuny lat 60 albo u lepiej do czasów przed rewolucji przemysłowej gdzie będziesz niewolnikiem l. Urodzisz się na wiosce i umrzesz na tej wiosce
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów