📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
o jebana większość kobiet jednego nie podniesie, a ona jeszcze z plus minus 20 kg dzieciakiem na rękach
Ło skurwensen.... Znam kolesi co mają problem z jednym akumulatorem w dwóch łapach a ta jebana gruzowładczyni dwa zajebała i jedną ręką wyjęła z dzieciakiem w drugiej
Nie no kurwa szacun bo silniejsza od połowy sadoli
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Nie no kurwa szacun bo silniejsza od połowy sadoli
Akurat dziś byłem po akumulator, więc mam swoją teorię... To mogły być atrapy, wystawka półkowa, akurat dziś takie miałem w rękach, wyglądem nie różnią się absolutnie wcale, oczywiście wagą już tak (atrapa takiego, jaki mi akurat był potrzebny, 72Ah, ważył ok 4-5kg)
Zwróćcie uwagę, jak łatwo przesunęła go po ladzie...
Zwróćcie uwagę, jak łatwo przesunęła go po ladzie...
Nie wymagajmy od kobiet logicznego myślenia, a już zwłaszcza w tamtych rejonach świata...
Jeszcze Wam podam taki mały tips, co do zakupu akumulatora, a raczej obejścia przepisu, że musisz zostawić stary, bądź zapłacić kaucję... oczywiście zgodnie z obecnym prawem. Kupując akumulator, nie bierzemy paragonu, a fakturę imienną. Następnie po wymianie, jedziemy na złom, stary oddajemy, kasujemy ok 50zł i NAJWAŻNIEJSZE: Mówimy, aby nam imiennie wystawili KPO (Kartę Przekazania Odpadu) z kodem 16 06 01, którą następnie dowozimy do sklepu...
Wszystko jest zgodnie z prawem i 5 dyszek do przodu... Nie ma za co...
W wielu sklepach tak robią, że atrapa jest do "przymiarki"
Nie wymagajmy od kobiet logicznego myślenia, a już zwłaszcza w tamtych rejonach świata...
Jeszcze Wam podam taki mały tips, co do zakupu akumulatora, a raczej obejścia przepisu, że musisz zostawić stary, bądź zapłacić kaucję... oczywiście zgodnie z obecnym prawem. Kupując akumulator, nie bierzemy paragonu, a fakturę imienną. Następnie po wymianie, jedziemy na złom, stary oddajemy, kasujemy ok 50zł i NAJWAŻNIEJSZE: Mówimy, aby nam imiennie wystawili KPO (Kartę Przekazania Odpadu) z kodem 16 06 01, którą następnie dowozimy do sklepu...
Wszystko jest zgodnie z prawem i 5 dyszek do przodu... Nie ma za co...
Ja pierdole, totalna abstrakcja
Tylko te 50 zl kosztuje godzine pracy. Komu by sie chcialo za takie grosze
ja tam akurat ze sklepu na złom miałem 300m, więc się dwa razy nie zastanawiałem...
Zamieniłem akumulator na 24 baterie 6 voltowe, więc deal uważam za udany...
Zamieniłem akumulator na 24 baterie 6 voltowe, więc deal uważam za udany...
Ja bym mógł biegać z akumulatorami zawodowo jeślibym przytulał 8000zł miesięcznie za tak niewymagającą pracę.
no tego jeszcze nie grali na Sadolu,
swoją drogą MaszAyahuaskę ma rację, ja skasowałem ostatnio za trzy z osobowych niemal 160,
sam byłem zdziwiony, że aż tyle za taki szmelc więc z tej radości wszystko wydałem na monopol w monopolowym
swoją drogą MaszAyahuaskę ma rację, ja skasowałem ostatnio za trzy z osobowych niemal 160,
sam byłem zdziwiony, że aż tyle za taki szmelc więc z tej radości wszystko wydałem na monopol w monopolowym
bo to żelowy LTY do suzuki jeden waży 2/5 tego co normalny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów