📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Zwracam tylko uwagę, że fachowy wpierdol deską polega na napierdalaniu kantem, a nie na płasko. Więcej uwag nie mam.
ta metoda zawsze dziala tylko czasem trzeba kilka razy terapie powrorzyc
No a w zaściankowej Polsce to jednak takich nowoczesnych metod terapii nie stosują.
O jak zwykle 100 lat za murzynami.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
O jak zwykle 100 lat za murzynami.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Kurwa... trochę mam mieszane uczucia oglądając ten filmik. To trochę tak jak z ruchaniem brzydkiej, starej i śmierdzącej baby. Jak to robią publicznie to takie niesmaczne, ale co kurwa komu mi do tego co ktoś robi w swoich czterech ścianach i mnie nie zaczepia.
Tak się wszyscy zajarali terapią na pedalstwo, a może chłop leje ich z zazdrości? Hę?
Tak się wszyscy zajarali terapią na pedalstwo, a może chłop leje ich z zazdrości? Hę?
deski bez gożdzików, piwa nie ma
Pomyslalem ze wsadza mu ten kolek w dupe, ale to bylaby pewnie przyjemnosc a nie kara...
Ale jebany jak jakiś mistrz kung fu.
Bierze tą kantowke na siebie i tylko kilka razy zamiauczal.
Bierze tą kantowke na siebie i tylko kilka razy zamiauczal.
Co robią w łóżku po cichu nie obwieszczając całemu światu o swojej chorobie nie powinno w ogóle nikogo obchodzić.
Wie, że jest odmieńcem i słabym osobnikiem, więc nie przekaże swoich genów dalej i nie walczy o możliwość adopcji dzieci lub ogólnym uczeniu ludzi o homo- niech robi to dalej. Właśnie dlatego jest podział na gejów i pedałów.
W Brazylii dzicz, najwięcej zabójstw na świecie i jak widać, pedały chodzą w koszulkach piłkarskich.
Wie, że jest odmieńcem i słabym osobnikiem, więc nie przekaże swoich genów dalej i nie walczy o możliwość adopcji dzieci lub ogólnym uczeniu ludzi o homo- niech robi to dalej. Właśnie dlatego jest podział na gejów i pedałów.
W Brazylii dzicz, najwięcej zabójstw na świecie i jak widać, pedały chodzą w koszulkach piłkarskich.
Boże może się chcieli tylko chwilę poruchać, a ci ich tłuką deską od razu co za dzicz jebana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów