Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiem, co to znaczy ostra chęć na bzykanie, ale to nie znaczy, że mam chuja wyciągać na środku miasta.
Taaaa... wiesz, ale zwaliłeś sobie i Ci przeszło.
Tak poza tym to czekałem na to jak koleś wstanie i wyskoczy do nich z łapami, a tu nic... zero reakcji. Może to jacyś kumple.
Widzę, że koledzy jeszcze w życiu nie ruchali, bo im jeden chuj gdzie i z kim, byle chuja zamoczyć.
Nie wiem jak Ty kolego, ale jestem zdrowy i mam fantazję z dziewczyną sobie w podobnych okolicznościach zrobić podobnie I to nic złego. Popieram pierwszy komentarz w tym temacie. Troszkę adrenalinki nie działa źle )
Jak nigdy nie pukałeś na powietrzu na ławce,to wróć jak coś wyruchasz i pogadamy.
Taaa. 86 lat masz. 12 latek, co na harda wstępu by nie miał jakby podał prawdziwy wiek wymądrza się gdzie to on i kogo nie ruchał. Bohater jeden. Pewnie robią wrażenie takie opowieści na kolegach w podstawówce, ale nie tutaj.
okej, ide zesrać się na Twoją wycieraczkę, tylko mi nie przeszkadzaj.
Taaa. 86 lat masz. 12 latek, co na harda wstępu by nie miał jakby podał prawdziwy wiek wymądrza się gdzie to on i kogo nie ruchał. Bohater jeden. Pewnie robią wrażenie takie opowieści na kolegach w podstawówce, ale nie tutaj.
Skóry tylko nie naderwij.
Pewnie pedały,bo normalny facet nie przeszkodzi drugiemu.
Nie powiedział byś tego gdyby jakś ciapaty ruchał Ci matkę.
Co w tym kurwa dziwnego zdazalo sie i na klatce schodowej i w pinicy i kurwa na lawce w nocy pod blokiem ktora jest schowana w chaszczach...gdy mieszkalem z matka i nie bylo mozliwosci kiedy sie zachce wtedy mozna miejsce nie było wazne drazni mnie tylko jedno ze w dzien i w takim dostepnym miejscu dla innych ludzi...kiedys sasiad mnie dojebal na takiej akcji o 4 rano przy wejsciu do piwnic udal ze nie widzi zabral swoj rower pogratulowal i wyszedl za taki filmik nalezy sie klaps na gola dupe
No to grubo
I bardzo dobrze do kurwy nędzy walić się na otwartej przestrzeni to trzeba być pokurwionym niech wypierdalają w jakieś opuszczone miejsce na pewno każdy zna takie, a to, to zwykłe zezwierzęcenie... zjeby i tyle bywa, że bardzo chce się walić ludziom, ale kurwa wszystko z rozwagą. Choć chuj wie może źle myślę na stare lata będą opowiadać co to oni nie robili jak byli młodzi i będą bardzo z tego dumni.
Młody jesteś, w dupie byłeś i gówno widziałeś !!! A teraz marsz do szkoły smarkaczu !!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów