📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dokladnie, zlamasy, tak sie nie robi
Cytat:
Pewnie pedały,bo normalny facet nie przeszkodzi drugiemu.
Cytat:
Dokladnie, zlamasy, tak sie nie robi
Widzę, że koledzy jeszcze w życiu nie ruchali, bo im jeden chuj gdzie i z kim, byle chuja zamoczyć.
Źle? Właśnie, że kurwa dobrze, jebią się jak psy w biały dzień na przystanku, co oni kurwa bezdomni? Mają wszyscy się kurwić gdzie popadnie jak te jebane syfiarze na brudstoku? Jakby ktoś ujebał kloca na chodniku, to też cacy, bo nie wolno przeszkadzać w sraniu?
@up gdybyś kiedyś trzymał ładna laskę chociaż za cycka to byś wiedział co to znaczy ostra chęć na bzykanie. Chociaż mimo wszystko nie pochwalam ruchania byle gdzie.
Ale jedno gościowi trzeba przyznać - nie jest klasyczną pizdą murzyńską co do dymania skarpetek nie zdejmuje - nawet na przystanku skarpeciochy zdjęte
Ponad pół minuty podciągać portki... O.o ..
crossdressphyxia: może lubią w terenie, bo znudziło im się w łóżku?
Kurwa zazdrośnik się znalazł.
crossdressphyxia: może lubią w terenie, bo znudziło im się w łóżku?
Cytat:
gdybyś kiedyś trzymał ładna laskę chociaż za cycka to byś wiedział co to znaczy ostra chęć na bzykanie.
Wiem, co to znaczy ostra chęć na bzykanie, ale to nie znaczy, że mam chuja wyciągać na środku miasta.
Cytat:
może lubią w terenie, bo znudziło im się w łóżku?
Więc niech się idą pierdolić do ciebie do domu, czy do szopy, chuj wie w jakim kurwidołku mieszkasz.
Niech zgadnę... Jegomość, który trzymał urządzenie, ma dziołche o imieniu... Renia Grabowska...
Osobiście im zazdroszczę... bo taka kobita, to skarb, ale żeby się tak nie wstydziła i nie była "ogólnodostępna"...
Osobiście im zazdroszczę... bo taka kobita, to skarb, ale żeby się tak nie wstydziła i nie była "ogólnodostępna"...
crossdressphyxia napisał/a:
Wiem, co to znaczy ostra chęć na bzykanie, ale to nie znaczy, że mam chuja wyciągać na środku miasta.
You know nothing, crossdressphyxia...
Prawdziwy sadol-kamerzysta by jeszcze walił do tego konia, a to zwykłe dwa pedały są.
Cytat:
Jakby ktoś ujebał kloca na chodniku, to też cacy, bo nie wolno przeszkadzać w sraniu?
Pójdę za ciosem kolegi od cycka: jakby Cię kiedyś niespodziewane sranie przycisło na mieście, to byś wiedział co to znaczy ostra chęć na stolec na środku chodnika
crossdressphyxia z twoim podejściem to sobie poruchasz w podartym słoiku
Brzydko z ich strony, ruchanka się nigdy nie psuje. Co nie zmienia faktu, że mogli się pierdolić gdzieś indziej ; )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów