Nawet se konia nie dadzą spokojnie zwalić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Rozjebał mnie ten moment, jak na drugim filmiku typ wyjął palca z dupy, poślinił i z powrotem wsadził do dupy...mrówkojad, kurwa
@Pawian, nie prawda, ponieważ najpierw poślinił, a potem wsadził w dupsko palucha jak było na pierwszym filmiku widać, nawet nie miał ręki za sobą. Natomiast jak tamten koleś mu pokazywał ten nagrany filmik nazajutrz to rzeczywiście miał rękę za plecami, ale potem ją wyją, poślinił i wsadził do dupska. Śmierdzi mi tu "gównem" jak chuj, bo całkiem inaczej wyglądało to niż na powtórce
autentycznie im współczuję. nie dlatego, że fapują, bo to robi większość, ale dlatego, że ich kumple przyłapują ich na tym i robią z tego bekę. ba nawet ustawiają swoje wyjście i kręcą ich. biedak taki nie ma dziewczyny, na dodatek żeby samemu dojść, to musi sobie palec w dupę włożyć. a jeden z drugim przyłapią go, zrobią z niego pośmiewisko, potem wyśmiany nie wali gruchy i zbiera mu się tego tyle, że po nocach płacze spermą. podwyższa mu się ciśnienie i chodzi nabuzowany. i to są właśnie mordercy, facet potrzebuje obniżyć ciśnienie śródjajeczne, by nie zabijać ludzi! mam nadzieję, że teraz osoby to czytające życzliwszym okiem spojrzą na fapowanie.
ostatni zajebista reakcja , rozbil wszystko :d jebany fap fap fap
ciekawe czy rozeszło się na całą szkołę, akademik etc.
@gracz: mysle ze nie, wrzucili to do neta ale szkole i akademik ominelo
@up
kurwa, mój błąd
kurwa, mój błąd
Trzeba być kurwa amerykańskim bucem jednak. Ja pierdolę, co mnie obchodzi, czy moi kumple walą gruchę czy nie, i czy pają osrane palce. Nawet sobie dziewczyny czasem pożyczamy, tak się lubimy . Wóda czyni cuda.
Kurwa, pierdoleni amerykańscy chłopcy. Jeszcze tylko brakowało żeby zaczęli krzyczeć "hellyeah!", czy "oh my gooood!" i przybijać sobie piątki.
No tak... Kumpla nagrali a sami wrócili do domów i zrobili to samo...
03:24 - dobry monitor... chcialbym taki
co niektórzy nawet sobie w spokoju scheblowac drąga nie mogą, co za los
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów