Wpadka zastępcy burmistrza podczas posiedzenia rady miejskiej w Giżycku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zwykły pracownik mógłby wylecieć nawet za słuchanie muzyki. Powinni lamusa na zbity pysk wypierdolić.
Aa i na dobrą sprawę oskarżyć go o działanie na szkodę kraju. Bo jak inaczej nazwać totalne olewanie obowiązków przez urzędnika państwowego?
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Aa i na dobrą sprawę oskarżyć go o działanie na szkodę kraju. Bo jak inaczej nazwać totalne olewanie obowiązków przez urzędnika państwowego?
co to kurwa ma być? Taki mały ekranik? Ogłosić przetarg na sprzęt z większymi przekątnymi ekranu! Kurwa, wybraniec narodu niszczy sobie oczy...
Na następnym zebraniu znowu będzie oglądał i ma wyjebane. Wasze oburzenie nic tu nie da
"radny Iwaszkiewicz" pierwsza myśl "o, u nas też jest taki"
ahahah, Giżycko, moje miasto, takie piękne
ahahah, Giżycko, moje miasto, takie piękne
Od siebie, jako mieszkaniec Giżycka mogę skomentować to tak: nic nowego. Pan na filmiku(Paweł Czaharowski) jest zastępcą naszej burmistrz od dobrych kilku lat, ciepła posadka. Sama burmistrz rządzi tu od 2002(!) roku. W lokalnej gazecie oczywiście o tym nie napiszą, bo naczelny redaktor to jakaś rodzina naszej kochanej burmistrz.
Kolejny wybraniec wyborców matołów czyli PO.
Bongman chyba jednak słuchanie muzyki jest bardziej absorbujące niż zerkanie na mecz.
Powiem tak, nie trzeba zgłaszać tego do prokuratury jeśli sprawa została nagłośniona tutaj czyli w internecie to każdy prokurator który to zobaczy MA OBOWIĄZEK wszcząć postępowanie przeciwko temu panu z w.w. paragrafów dziękuję do widzenia
Tez bym wolał mecz pooglądać niż słuchać tego pierdolenia.
"Tablety maja sluzyc usprawnieniu pracy urzednikow panstwowych" - komentarz raczej zbedny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów