18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
tambus1111 2020-04-08, 9:37 3
kurwa klepią go jak baby pelochą powinni napierdalać
Zgłoś
Vrog 2020-04-08, 9:53 2
tambus1111 napisał/a:

kurwa klepią go jak baby pelochą powinni napierdalać

Ty kurwa się Dziwisz? Oni tam nie mają siłowni basenów czy galierii... Te wszystkie kraje trzeciego świata tak żyją dzięki Bogu. Dlatego ja pierdole wiarę w Boga i działam według swojego zdania.
Gdy pojmiecie fizykę kwantową to zrozumieć że na świecie nie było takich wydarzeń jak opisują w " świętych księgach". Dla mnie to nie jest nic świętego a wręcz przeciwnie zacofanie i manipulacja durnych ludzi którzy nie widzą że jesteśmy z atomów.
Zgłoś
mr-dupa 2020-04-08, 10:01 1
Vrog napisał/a:

Ty kurwa się Dziwisz? Oni tam nie mają siłowni basenów czy galierii... Te wszystkie kraje trzeciego świata tak żyją dzięki Bogu. Dlatego ja pierdole wiarę w Boga i działam według swojego zdania.
Gdy pojmiecie fizykę kwantową to zrozumieć że na świecie nie było takich wydarzeń jak opisują w " świętych księgach". Dla mnie to nie jest nic świętego a wręcz przeciwnie zacofanie i manipulacja durnych ludzi którzy nie widzą że jesteśmy z atomów.

Fizyka kwantowa vs gorejący krzak?
Fizyka kwantowa vs plagi egipskie?
Fizyka kwantowa vs uzdrowienia?
Zgłoś
Nyrewesa 2020-04-08, 11:35 3
U nas jest podobnie. Złodziej przeważnie Ormianin Gruzin Bułgar lub czeczeniec jest pakowany do busa razem z kilkoma handlującymi i robi objazd w koło giełdy po czym jest gwałtownie wypraszany z pojazdu i leży sobie biedaczysko aż się nie ocknie. Tylko że coraz rzadziej nas złodzieje odwiedzają. Trochę brak rozrywki. To złodziej ma się bać nie handlujący.
Zgłoś
htp 2020-04-08, 16:56 9
Vrog napisał/a:

Byłoby idealnie, gdybyś pojął tajniki pisania po polsku.
Zgłoś
x................9 2020-04-08, 17:32 1
"Ajajajajaj aj!!"
I ten histeryczny śmiech w tle... =D
Zgłoś
mesjans 2020-04-08, 17:36 1
Mogliby zrobić taki zawód - napierdalacz złodziei. To byłby chyba jedyny zawód w którym nikt by się nie opierdalał w robocie.
Zgłoś
kosioraldo 2020-04-08, 17:46 1
Takie plaskacze bolą mocniej niż z kostek hahaha, się kurwa znacie..
Zgłoś
dziadek8724 2020-04-10, 8:45
Vrog napisał/a:

Co ma, kurwa, jedno do drugiego? Wiara w Boga i rozwój państwa nie są sobie przeciwstawne, tam jest problem z polityką i z rządzącymi.
Poza tym, gdybyś rzeczywiście miał gdzieś wiarę w Boga to nie czuł byś potrzeby pisania o tym w komentarzach, tylko zajął byś się swoim życiem i swoimi sprawami. Na moje oko masz jakiś problem z religią i szukasz popleczników, którzy przyznają Ci rację i podbudują Twoje ego.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów