A to nygus.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobrze dla gnojka, że to Francja bo inaczej były by opony i gasolina
Ojtam nikogo nie gwałcił aby sam siebie
jeden murzyn gwałci i dostaje w zawieszeniu bo u nich taka kultura,
skąd pochodzi
a drugiego opierdalają za trzymanie chuja
lepiej tak ale w domu niż by gwałcił
trafił im się spokojny i pokojowy murzyn
bo inny by ich wyruchał
bardzo agresywne babiszcza
może to i pedofil, ale najwięcej pedofilów to oni mają w szkole i w kościele... pod nosem
jak widzę, że ktoś nawet sika to obchodzę i nie przeszkadzam
kiedyś byłem na spacerze w lesie i dziadek srał tuż przy drodze -to udawałem, że go nie ma
skąd pochodzi
bo inny by ich wyruchał
może to i pedofil, ale najwięcej pedofilów to oni mają w szkole i w kościele... pod nosem
kiedyś byłem na spacerze w lesie i dziadek srał tuż przy drodze -to udawałem, że go nie ma
W pontonie nie można, na Lampeduzie nie można, na Polach Elizejskich nie można. Ostrożnie, bo jeszcze zaczną wracać i Donaldinio z Makrelą będą płakać.
mynameisgod napisał/a:
jeden murzyn gwałci i dostaje w zawieszeniu bo u nich taka kultura,
skąd pochodzi
bo inny by ich wyruchał
Spokojnie, znam ten język ... opierdol był i pretensje o to, że żony i szwagierki w domu nie rucha tylko woli w spokoju w parku walić po hełmie.
Oficjalnie to są oburzone,gdy nagrywają telefonem ale gdy wiedzą,że nikt nie filmuje to chętnie skaczą takie baby na murzyńskiej knadze i opierdalają czarną pałę aż po same kule.... Ach te świętojebliwe małpy.....
Szkoda, że nie wpiedolił tym kurwiszonom. Na spokojnie mógł im najebać w tych krzakach i uciec.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów