a to Ci niespodzianka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
a to Ci niespodzianka
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cycki od 1:35!
Up@
wejdź do ręki normalną gazetkę w stylu ckm to zobaczysz cycuszki prawdziwe (białej kobiety). to są co najwyżej jakieś samicze pojemniki do karmienia potomstwa.
wejdź do ręki normalną gazetkę w stylu ckm to zobaczysz cycuszki prawdziwe (białej kobiety). to są co najwyżej jakieś samicze pojemniki do karmienia potomstwa.
vanarturro napisał/a:
Up@
Widzę, że zakodowane, jeśli mowa o cycuszkach i gazetkach
kurwa no nie da sie sluchac tego smoluchowego bełkotu
Spiritus_Sancti napisał/a:
Cycki od 1:35!
Byś się kurwa wstydził... cycków od wymion nie rozróżniać... .
Jak się rucha małpy to trzeba się liczyć z tym, że będą się tak zachowywały.
Każdy facet by zdradził takiego wentyla, który w dodatku popierdala w ciuszkach "hello kitty". Więc kobiety, szanujcie się i własnych wybranków żeby niczego im nie zabrakło, szczególnie w święta.
Murzynka całkiem ładna i piersi też niczego sobie, nie manifestujcie już swojego "gimborasizmu"
Schizofreniczny ten film: z jednej strony "są cycki - jest piwo", z drugiej ...
Taki kawał mi się przypomniał:
Jaś pyta taty:
- Tato co to konsternacja?
- Hm... Wyobraź sobie, że mama przychodzi do domu i zastaje mnie z kochanką. Patrzy się na mnie, kochanka na mamę mama na kochankę, kochanka na mnie... I ten oto moment to konsternacja.
- A jak byś zastał mamę z kochankiem?
- Nie, nie synu, nie myl z pospolitym kure*twem.
Wesołych świąt!
Jaś pyta taty:
- Tato co to konsternacja?
- Hm... Wyobraź sobie, że mama przychodzi do domu i zastaje mnie z kochanką. Patrzy się na mnie, kochanka na mamę mama na kochankę, kochanka na mnie... I ten oto moment to konsternacja.
- A jak byś zastał mamę z kochankiem?
- Nie, nie synu, nie myl z pospolitym kure*twem.
Wesołych świąt!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów