Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TU CHODZI O CUKRZYCĘ BARANY
o ja pierdole jakiś Ty mądry i co możę Ci wszyscy mają jeszcze podziękować ??? akurat Cent nie wrzucił tego tutaj zeby ostrzegać sadystów przed cukrzycą...
o ja pierdole jakiś Ty mądry i co możę Ci wszyscy mają jeszcze podziękować ??? akurat Cent nie wrzucił tego tutaj zeby ostrzegać sadystów przed cukrzycą...
napewno?
napisałem to właśnie dla takich debili jak ty którzy prawdopodobnie i tak nie wiedzą o co chodzi w reklamie
cały artykuł :
napisałem to właśnie dla takich debili jak ty którzy prawdopodobnie i tak nie wiedzą o co chodzi w reklamie
no rzeczywiście trudno się nie domyślić jeśli zna się podstawy angielskiego... myślisz,że jesteś taki mądry i inteligetny bo przeczytałes i zrozumiałeś napisy na koncu filmu czy co ???
a po 2 to jeśli ktoś np nie zna angielskiego to nie oznacza,że jest debilem ! Spójrz na siebie: ty angielski znasz a jednak jesteś totalnym kretynem... stwierdzam to po Twoich wypowiedziach
no rzeczywiście trudno się nie domyślić jeśli zna się podstawy angielskiego... myślisz,że jesteś taki mądry i inteligetny bo przeczytałes i zrozumiałeś napisy na koncu filmu czy co ???
a po 2 to jeśli ktoś np nie zna angielskiego to nie oznacza,że jest debilem ! Spójrz na siebie: ty angielski znasz a jednak jesteś totalnym kretynem... stwierdzam to po Twoich
to było bezpośrednio skierowane do ciebie
i nie uważam ludzi nie znających angielskiego za debili
tylko to TY się dopierdoliłeś do mnie więc wniosek taki że jesteś upośledzony i takie dzieci NEO jak ty nie powinny się wypowiadać w ogóle bo nie rozumieją ironicznych żartów i aluzji
A jak mozna ostrzegac przed cukrzyca??
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów