📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Niezły z niego "wędkarz"
Co to za gowno jest?
Biały kruk wśród zjebanych,spasionych kotów co polować nie potrafią
Biały kradnie? Wtf.
-Ernest Hemingway
Natomiast kot jak kot. Im starszy jestem, tym bardziej zdaję sobie sprawę z tego, jak mocno powiązana jest inteligencja z bezkrytycznym realizowaniem swoich chuci.
Niektórych komuszych trolli, co się łaszczą na łatwą kasę, dotyczy to w szczególności.
Natomiast kot jak kot. Im starszy jestem, tym bardziej zdaję sobie sprawę z tego, jak mocno powiązana jest inteligencja z bezkrytycznym realizowaniem swoich chuci.
Niektórych komuszych trolli, co się łaszczą na łatwą kasę, dotyczy to w szczególności.
Abraxus napisał/a:
pamiętaj ze wśród białych nie Tylką są Niemcy, Angole ale też polacy i inni słowianieBiały kradnie? Wtf.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów