📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za szybko nie biegał skoro to złapali
W ogóle co to za dziwny zwyczaj żeby z kwasem biegać, skąd to im się wzięło? Przecież to kiedyś nie był produkt pierwszej potrzeby jak kamienie na porządne kamieniowanie.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
O jejku, jakie to nieludzkie i okrawające z godności. Przecież ten człowiek jeszcze niezostał skazany prawomocnym wyrokiem a już został upokorzony. I co z tego że oblewał kwasem i na całe życie oszpecał ludzi, należy mu się godne traktowanie i delikatne zatrzymanie ponieważ jest człowiekiem. Ja protestuje!
Adam Bodnar
Rzecznik Praw Obywatelskich
Adam Bodnar
Rzecznik Praw Obywatelskich
To chyba Polacy go tak napierdalali. A anglik nagrywa i tylko powtarza swoje imię Pussio. Ciota by nie miał ryja gdyby nie Polacy.
Chyba umar od tych cielesnych okrzyków. Raz może 2 dostał pałą reszta to okrzyki. WTF?!
Arathnmor napisał/a:
W ogóle co to za dziwny zwyczaj żeby z kwasem biegać, skąd to im się wzięło? Przecież to kiedyś nie był produkt pierwszej potrzeby jak kamienie na porządne kamieniowanie.
Tutaj małpy są cwane jak mają znaczącą przewagę w ludziach i sprzęcie... Mieszkam tu jakiś czas i gdybym nie był pojebany to już dawno dostałbym kosą. Kurwy harkaja gdy Cię już miną albo pyskują z samochodu. Ostatnio mieli ramadan to laziły stadami po ulicach. Niedawno czekając na nocny autobus w ciągu 15 minut minęła mnie z setka brodaczy w sukienkach i każdy patrzył jakby chcieli zabić, większość pluła aż się krzsztusili od śliny. Może niepotrzebnie naćpany piłem piwo pod meczetem. Ciężka dzielnica dla białych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów