📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
A wszyscy w około jaki Niemiec ze niby nie widzieli
sanepid mógłby się przyczepić
Popełnił samobójstwo bez maseczki. Będzie miał kłopoty.
Jak pięknie przyjebał dynką w slomo, tylko kurwa dlaczego max slomo to -0.5 się pytam?
Rajesh! Idź no zareklamuj nas jakoś. No pokaż, że promocje mamy, skocz na miasto ludzi zachęcać.
Niech wiedzą, jak u nas ceny spadają!
*Rajesh ubiera koszulkę z napisem 'cena'*
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Niech wiedzą, jak u nas ceny spadają!
*Rajesh ubiera koszulkę z napisem 'cena'*
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów