Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Velture 2014-01-29, 17:50 50
Cytat:

Kolejny ciekawy prank...

właściwie szkoda, że to tylko prank

Kolejny debil co nie zna polskich odpowiedników i pierdoli PRANK. PRANK SRANK deklu.
Zgłoś
P................i 2014-01-29, 17:54 2
A policja wyjebane W Polsce by mu mandat dali
Zgłoś
kwinto1992 2014-01-29, 17:59 5
Velture napisał/a:

Kolejny debil co nie zna polskich odpowiedników i pierdoli PRANK. PRANK SRANK deklu.

Kolejny debil, który musi się przypierdolić do czegokolwiek, choćby dla zasady.
Zgłoś
brudny 2014-01-29, 18:05 5
przypierdalam się dla zasady.
Prank srank dowcip kurwa !
Zgłoś
w................4 2014-01-29, 18:05 17
kwinto1992 napisał/a:

Zamilcz lamusie, bo ma rację.
Zgłoś
P................i 2014-01-29, 18:09 2
E tam, przypierdolił się, bo nie zna angielskiego innego powodu nie widzę... Czekam na hejt
Zgłoś
brudny 2014-01-29, 18:11
do Miodka zadzwońcie on wam powie
Zgłoś
KrisCFC 2014-01-29, 18:29
Dla mnie to nie jest ciekawe...no kurwa...nastraszać ludzi wypadkiem... zajebiste w chuj...
Niedługo ludzie nawet wypadki będą brać za żart i myśleć "nie pomogę, pewno gdzie tu jest ukryta kamera, drugi raz mnie nie nabiorą..."

Skończcie kurwa z tym i chuj !
Zgłoś
konrad_n 2014-01-29, 19:08 4
PRANK - dowcip, figiel, kawał, żart, psikus, psota, greps, chwyt, fortel, podstęp, psota, sztuczka
Zgłoś
filip1127 2014-01-29, 20:01 1
@up up up up up up up. Żeście się kurwa uwzieli z tym Prankiem. Myślę że już zrozumiał

Ps. Zajebisty Prank piwko
Zgłoś
marcinc53 2014-01-29, 20:32 3
kwinto1992 napisał/a:

Kolejnym debilem jesteś ty. W języku polskim nie można używać zapożyczeń, jeżeli istnieje polski odpowiednik, a jeżeli tego nie wiesz to wróc do/skończ gimnazjum a potem pierdol.
Zgłoś
stifcio 2014-01-29, 20:47
Kurwa, a ja 20 letni debil w weekend za 15 zł przyłożyłem. sekunda dłużej a język by został...
Zgłoś
primas 2014-01-29, 20:51 5
A mnie wkurwia wszechobecne zangielszczanie... w necie pranki, w telewizji programów się już nie nazywa po Polsku tylko jakieś shory, you can dance, czy voice of. Aż mnie trzepie. Jeszcze trochę i wszyscy będą w pongliszu mówić.
Zgłoś
DuckDodgers 2014-01-29, 21:33 2
Velture napisał/a:

Specjalnie wszedłem żeby to napisać ale widzę już mnie ktoś wyręczył. Analfabetyzm z debilizmem połączony. Prank podczas street workoutu na evencie po clubbingu jest cool. Banda gimbojełopów co po polsku zdania sklecić nie potrafi.

filip1127 napisał/a:

@up up up up up up up. Żeście się kurwa uwzieli z tym Prankiem. Myślę że już zrozumiał

Ps. Zajebisty Prank piwko

A ten jeszcze pisze ten swój prank z wielkiej jakby to nazwa własna była... Co za porażka polskiej edukacji.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem