📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zastanawia mnie jakim trzeba być debilem aby to robić. Na drugi raz powinien włożyć odwrotnie.
ale po co? dlaczego?
żeby pod pretekstem wygłupów dać sobie coś wsadzić w dupę przy kolegach. Czystej postaci gejoza...
Film do dupy, dla tego kameruna to powinni teraz achtunga w dupę wsadzić za takie zjebanie ujęcia.
Zastanawia mnie co ci wszyscy kolesie mają w głowach? No bo zastanówmy się. Sami tego nie wymyślają żeby sobie włożyć rakietę w dupę i odpalać. Wnioskuję zatem że podpatrzyli jak inni to robią na filmach w necie... I teraz przypomnijmy sobie, czy na którymkolwiek filmie ta zabawa skończyła się choć raz inaczej niż poparzeniem dupy? Ja sobie nie przypominam. ZAWSZE dupa bohatera trzyma rakietę jak kutasa kolegi i niechce puścić. ZAWSZE KURWA.
Co te jełopy mają we łbie żeby nie domyśleć się że skończy się poparzoną dupą i gejowską sławą?
Co te jełopy mają we łbie żeby nie domyśleć się że skończy się poparzoną dupą i gejowską sławą?
JebacToGowno napisał/a:
Zastanawia mnie co ci wszyscy kolesie mają w głowach? No bo zastanówmy się. Sami tego nie wymyślają żeby sobie włożyć rakietę w dupę i odpalać. Wnioskuję zatem że podpatrzyli jak inni to robią na filmach w necie... I teraz przypomnijmy sobie, czy na którymkolwiek filmie ta zabawa skończyła się choć raz inaczej niż poparzeniem dupy? Ja sobie nie przypominam. ZAWSZE dupa bohatera trzyma rakietę jak kutasa kolegi i niechce puścić. ZAWSZE KURWA.
Może na tym właśnie im zależy- poparzonej dupie i gejowskiej sławie.
banerr napisał/a:
Zastanawia mnie jakim trzeba być debilem aby to robić. Na drugi raz powinien włożyć odwrotnie.
Lepiej niech odwrotnie włoży z tym ze do ryja.
Kurwa 21 wiek... Ludzie 60 lat temu rozpoczęli podróże w przestrzeń kosmiczną a takiw ciołki dalej istnieją..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów