I zabrała dziecko do pracy. Błąd.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak pech to pech. Nic nie zrobisz. Ale jakby tak chciał trafić celowo to za chuja by nie trafił
Kto zamawiał naleśnika?
Przy mamie bezpiecznie....
ja pierdole... Kurwa jaki świat jest pojebany.
Nie ważne gdzie byś nie był to i tak cie śmierć dojebie
Nie ważne gdzie byś nie był to i tak cie śmierć dojebie
Nie rozumiem jednego. Co kurwa robi producent barierek zaporowych w tych krajach? Chyba , jako pierwszy Europejczyk wejdę w ich rynek z czymś opłacalnym produkując w Polsce.
Jak dziecko leży jak pies na podłodze to ma.
kurwa ta mata dla dziecka o wiele za duza :/ dziecko powinno miec mate wielkosci... sam kurwa nie wiem ? tak, zeby stalo na jednej nodze?
Kurwa... ale tam mają popierdolone mafie... nie chciała dziecka do przedszkola oddać to mogli jej wybić szybę w domu, albo spalić pokój/klatkę małej... a ci zajebali jak psa rikszą widmo. Chore pojeby. Ale co by nie mówić, mają rozmach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów