Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zincum
Dobrze pościemniany jesteś gość
tym ze nie jestem pedałem
Nie no stary
@huuudy o kurwa nastepny ciotowaty fanboy ;o i co dupe pewdiecipy tez lizesz?
Chciałem zauważyć, że pewdiepie ma ładniejszą dziewczyną niż ty kiedykolwiek sobie do jakiejś zwaliłeś pod biurkiem ;
A ogólnie tego bólu dupy nie ogarniam, nie chcesz nie oglądaj, nie interesuj się, nie komentuj. Proste. A ty musisz być bardzo ograniczonym człowiekiem, skoro nie szanujesz komu co może się podobać.
no tak bo ty wszystko o mnie wieszŚledzisz fejsa? To masz coś ze łbem autorze? Pierdolony hamburgreski wymysł, pokolenie i myślenie.
Na serio nie widzicie życia? Szperać po fejsach, podniecać się wkrętami, napierdalać w gierki?
A kurwa jakby trzeba było bigos ugotować to pizda zbita. Większość z was to pewnie chleba by nie potrafiła pokroić. Idźcie wy w chuj. Nie straszcie emigracją, już wypierdalajcie, ciekawe ile "zmywaków" w tej chwili chcą...
I kurwa ja nie widzę, żeby się zepsuł. Na kablach odpalany a wy tu gówno od dawna robicie z byle czego. Bo głupi jesteście.
zincum
Dobrze pościemniany jesteś gość
Mylisz się. Większość "sadoli" wyobraża siebie w formie pana i władcy świata. Nienawiść do wszystkich to ideowy ich kierunek. Mało którego kraju by nie porozpierdzielali. Ale są i przeszkody, mama jeść nie dała, trza zapieprzać po czipsy i BePower do biedrony. No a jutro niestety lekcje. Ś.P. Lem miał rację.
Dziwi mnie jedno. Dlaczego ten portal toleruje takich obszczymurków. Przecież to zbiorowisko kretynów bez szkoły się zaczyna robić. Rasizm od fiuta, co jeszcze kaszkę od mamusi wyciera z ust. Narodowcy, co tylko cegłami potrafią rzucać w Święto. Itp.
@up
@up up
Co was tak kurwa boli, że człowiek CeZik czy powdiepie potrafi sie dobrze zaprezentować i pokazać co stworzył ciekawego?
Zawistne jebane sukinsyny.
hurr durr wyzywaja twojego pana, lepiej sie poplakac i powyzywac w komentarzach ^^ jebana pizdeczka
Nie no stary
Obrazek
Chciałem zauważyć, że pewdiepie ma ładniejszą dziewczyną niż ty kiedykolwiek sobie do jakiejś zwaliłeś pod biurkiem ;
A ogólnie tego bólu dupy nie ogarniam, nie chcesz nie oglądaj, nie interesuj się, nie komentuj. Proste. A ty musisz być bardzo ograniczonym człowiekiem, skoro nie szanujesz komu co może się podobać.
haha nastepna pizdeczka ^^ a skad wiesz? ty ja nazywasz ladna? ty chyba ladnych dziewczyn z poza swojego kompa nie widziales idz lepiej wracaj do swojej norki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów