nie sądzę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nawet w sosnowcu nie chcą tego pedała
@up
ten "pedał", zrobił przynajmniej coś ciekawego, a ty czym możesz się pochwalić?
ten "pedał", zrobił przynajmniej coś ciekawego, a ty czym możesz się pochwalić?
OKIEM EXPERTA. Stojąc na lewym skrajnym pasie ladując fiata mareee gowno to da Fiat stanął. Chyba za to jakaś dojazdowka to w tym wypadku odpali. Chyba że to palio weekend. To nie odpali. Ale jak odpali cudem to przejedzie 10km i sie zjebie jak to palio lub weekend albo marea.
@huuudy
tym ze nie jestem pedałem
tym ze nie jestem pedałem
@tymasztesz
Na forum od pewnego czasu krąży taka maść, która pomogłaby tobie.
Na forum od pewnego czasu krąży taka maść, która pomogłaby tobie.
@huuudy o kurwa nastepny ciotowaty fanboy ;o i co dupe pewdiecipy tez lizesz?
@up
@up up
Co was tak kurwa boli, że człowiek CeZik czy powdiepie potrafi sie dobrze zaprezentować i pokazać co stworzył ciekawego?
Zawistne jebane sukinsyny.
@up up
Co was tak kurwa boli, że człowiek CeZik czy powdiepie potrafi sie dobrze zaprezentować i pokazać co stworzył ciekawego?
Zawistne jebane sukinsyny.
@CzystyCygan
ta maść jest tak samo niespotykana jak czysty cygan
ta maść jest tak samo niespotykana jak czysty cygan
@up spokojnie to tylko cebulacy zawsze będą narzekać zwłaszcza jak ktoś ma więcej niż oni sami
a najlepsze jest to ze on tak bardzo na was sra hahaha zawistne kurwy
Śledzisz fejsa? To masz coś ze łbem autorze? Pierdolony hamburgreski wymysł, pokolenie i myślenie.
Na serio nie widzicie życia? Szperać po fejsach, podniecać się wkrętami, napierdalać w gierki?
A kurwa jakby trzeba było bigos ugotować to pizda zbita. Większość z was to pewnie chleba by nie potrafiła pokroić. Idźcie wy w chuj. Nie straszcie emigracją, już wypierdalajcie, ciekawe ile "zmywaków" w tej chwili chcą...
I kurwa ja nie widzę, żeby się zepsuł. Na kablach odpalany a wy tu gówno od dawna robicie z byle czego. Bo głupi jesteście.
Na serio nie widzicie życia? Szperać po fejsach, podniecać się wkrętami, napierdalać w gierki?
A kurwa jakby trzeba było bigos ugotować to pizda zbita. Większość z was to pewnie chleba by nie potrafiła pokroić. Idźcie wy w chuj. Nie straszcie emigracją, już wypierdalajcie, ciekawe ile "zmywaków" w tej chwili chcą...
I kurwa ja nie widzę, żeby się zepsuł. Na kablach odpalany a wy tu gówno od dawna robicie z byle czego. Bo głupi jesteście.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów