📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W sumie to bardziej wygląda, że dostała od swojego znajomego. Widać, że raczej bardzo ostrożnie wychodzą, a ta napierdziela SMSy czy inne zabawy z telefonem... wychodziła czwarta, a wbiegła trzecia, jeden zaginął gdzieś w kadrze...
Szacun dla kolesia siedzącego na ławce po oknem- jebany nawet nie drgnął
Babskie zjebane myslenie. Zamiast uciec i schowac sie za jednym z aut na parkingu to ta wraca za wszystkimi i chowa sie za drzwi pozostajac w ogniu krzyzowym
Salieri16000 napisał/a:
Szacun dla kolesia siedzącego na ławce po oknem- jebany nawet nie drgnął
Siła spokoju buddy.
Macx83wwww napisał/a:
Przypadkowa ofiara
Raczej nie przypadkowa, wiedziała w jakim towarzystwie się obraca. Po szybkiej reakcji widać, że to nie jej pierwsza przygoda.
A nie kropnął jej ten kolega w Białej koszulce?
boo napisał/a:
Babskie zjebane myslenie. Zamiast uciec i schowac sie za jednym z aut na parkingu to ta wraca za wszystkimi i chowa sie za drzwi pozostajac w ogniu krzyzowym
Kolejny kurwa ekspert zza monitora
Adrian92 napisał/a:
Kolejny kurwa ekspert zza monitora
Moze nie ekspert ale ogarniety i trzezwo myslacy. Byla juz kawalek od drzwi, poza tym, czemu nie uciekla tam gdzie jeden z tych gosci tylko wrocila z reszta.
boo napisał/a:
Moze nie ekspert ale ogarniety i trzezwo myslacy. Byla juz kawalek od drzwi, poza tym, czemu nie uciekla tam gdzie jeden z tych gosci tylko wrocila z reszta.
Z pewnością byś był ogarnięty i trzeźwo myślący, gdybyś dostał kulkę w bebechy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów